Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwety145

Groupon.pl - proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Gwety145

Witam. Zamówiłem na koniec ubiegłego roku groupon o wartości około 150zł za lot na paralotni i obecnie ten groupon teraz mam do połowy grudnia. Sprawa jest taka, że dzwonię czy piszę do nich od paru miesięcy i chce się umówić na lot w jednym z dwóch miejsc. Dzwonię co tydzień tam i zawsze mi mówią, przykromi, ale w tym tygodniu nie ma pogody i proszę za tydzień zadzwonić, bo nie ma warunków pogodowych. I tak mnie od kwietnia spławiają. Ostatnio zadzwoniłem i się spytałem tego faceta kiedy ostatnio był lot na paralotni w tym miejscu gdzie chciałem polecieć, a on do mnie, że tydzień temu. Przecież dzwoniłem do niego, a on mówił, że nie będzie w tym tygodniu lotu w tych miejscach. Wkurza mnie to już. Muszę teraz jakoś zareagować, bo jak tak będzie do grudnia to sobie nie polecę na paralotni, a kasa pójdzie w błoto. Wie ktoś czy mogę domagać się o zwrot pieniędzy ? Chciałbym bardzo sobie polecieć na paralotni, ale to już mnie irytuje i lepiej chyba się umówić nie przez żadne groupony na taki lot tylko indywidualnie.Proszę bardzo o pomoc co mam uczynić.

Gość gość
Przeczytaj regulamin. Groupon odda Ci pieniadze tylko jeśli niewykonanie usługi nastąpiło z winy usługodawcy. I tu wszystko zależy od zapisów w regulaminie. Mi się nie udalo odzyskać pieniędzy. Uslugodawca odmówił wykonania usługi pozycjonowania, rzekomo, ze względu na to, ze moja strona promuje coś czego nie powinna promowac (ezoteryke albo aromaterapie albo c**j wie co - pośród kilkuset produktow spożywczych sprzedaje rowniez kadzidełka).

Gość gość
to zrob z nimi Termin nie mowiac, ze masz z grupona