Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dość ale kocham

Polecane posty

Gość gość

witam. mam 16 lat a mój chłopak 18 jesteśmy ze sobą ponad rok jesteśmy szczęśliwi z reguły chociaż nie wiem kiedy bo cały czas się kłócimy jemu codziennie coś nie pasuję, czepia się o same błachostki, kocham go ale to bardzo męczące czasem chcę z nim zerwać ale nie potrafię bo bardzo go kocham. kiedy rozmawiamy on twierdzi że się zmieni, obiecuje itd ale w praktyce niestety nigdy nie jest tak dobrze jak mówi ja nie wiem co robić proszę pomóżcie mi przez to wszystko stałam się taka nerwowa nie chcę tak chcę być z nim szczęśliwa bo nie wyobrażam sb że nie jesteśmy razem ale chciałam zrobić przerwę między nami czy to dobry pomysł?

Gość gość
proszę pomóżcie mi, będę bardzo wdzięczna

Gość gość
Zawsze warto próbować coś naprawić jeżeli jest sens, ale jeżeli on popełnia cały czas te same błędy mimo tego, że wie że sprawiają Ci przykrość to według mnie nie zależy mu na Tobie tak na prawdę. Kłuj żelazo póki gorące, bo później będzie za późno. Jak na takim etapie związku macie już takie problemy to pomyśl co się będzie działo za jakiś czas..

Gość gość
ty kochasz a on albo chce na Ciebie zrzucić zerwanie bo się po prostu znudził. W końcu oboje jesteście bardzo młodzi. Albo też coś go gryzie i nie wie co z tym zrobić. Jak Ci powiedzieć. Może odpuść trochę niech sam do Ciebie przyjdzie i nie wdawaj się w kłótnie jak on je wywołuje reaguj spokojnie albo wcale. Pewnie nie pomogłam sama od rana chodzę z problemem

Gość gość
a czy przerwa jest dobrym pomysłem czy raczej nie?