Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubaa123

Kto chce się ze mną odchudzać?

Polecane posty

Gość Grubaa123

Czy ktoś chciałby się ze mną odchudzać? Potrzebuję motywacji. Zdjęcia szczupłych dziewczyn i filmiki już niewiele mi dają. Potrzebuję drugiej osoby z moim problemem. Mam 17 lat i muszę zgubić 60 kg :/ Objadanie się zaczęło kiedy straciłam znajomych i pojawiły się problemy w domu. Dzięki jedzeniu, nie myślałam o tym. Niestety dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że to nie było dobre rozwiązanie. Mam już dość swojego ciała i chcę się zmienić. Przykro mi się patrzy na dawne zdjęcia kiedy byłam chuda i wysportowana. Kochałam sport a teraz nie chce mi się nawet iść do sklepu. Wszyscy mi mówią: Masz ładną twarz i włosy, szkoda tylko że jesteś gruba :( Muszę coś zrobić, bo od niedawna nieznajomi ludzie na ulicy zaczęli mnie wyzywać od grubasów, wielorybów itp. Czuję, że teraz jest dobry moment. Potrzebuję tylko czyjegoś wsparcia, bo w realu nie mam żadnych znajomych. Moja rodzina już dawno przestała we mnie wierzyć. Chodzi mi o dłuższą znajomość, tzn. pisanie do siebie, rozmawianie ile się schudło itd. Jeśli ktoś jest z warszawy to możemy się nawet spotkać. Ktoś jest chętny?

Gość gość
Ja mieszkam blisko Wawy. Mam 21 lat i do zgubienia ok. 40kg. Jestem od niedawna na diecie ulożnej specjalnie dla mnie przez dietetyka.

Gość kalineczka 12
Ja też jestem na diecie od dietetyka. Ale też sporo ćwiczę od dwóch tygodni. na razie waga nic się nie ruszyła. Ale myślę, ze jak zastosuję sobie taki preparat wspomagający odchudzanie http://nutrina.pl/30,african-mango.htm, to wreszcie schudnę. Trzymam za was dziewczyny kciuki.

Gość karola124
Chętnie się przyłączę :) sama potrzebuję osoby, która chciałaby się zemną odchudzać. Do zgubienia zostało mi 20 kg dodam, że 30 już za mną wierzę w Was dziewczyny