Gość gość Napisano Lipiec 29, 2013 Witam mam do Was pytanie. Otóż w tym miesiącu miałam "mini" monitoring cyklu. W 9 dc brak pęcherzyka dominującego i endo 3mm, w 18 dc pęcherzyk 5mm tylko i endomedrium 8mm. Ginekolog sitwierdził, że prawdopodobnie nie miałam owulacji w tym cyklu. Cykle mam 28-32 dni. Dziś 40 dc a nadal nie mam miesiączki. Ginekolog stwierdził, że endo było ładne więc miesiączka będzie. Mam co jakiś czas skurcze podbrzusza, troszkę inne jak na miesiączkę i bolesne piersi. Czy poczekać jeszcze czy może zapisać się na wywołanie miesiączki? Spotkało to kogoś? Od nowego cyklu mam mieć ponowne badania, które do tej pory były w porządku i jeszcze jeden monitoring by sprawdzić czy w następnym będzie owu. Dlatego czekam na miesiączkę z niecierpliwością, bo tylko wydłuża moje starania o dzidzię. Bo nei wierzę, żeby lekarz się pomylił i owu jednak była. Miałam śluz płodny tylko jeden dzięn i mniej niż zwykle. A 4 dni później miałam monitoring więc byloby widać ciałko żółte zapewne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach