Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc w swoim ubraniu

CZY CHODZILISCIE W UBRANIACH PO SWOIM RODZENSTWE?

Polecane posty

bo ja tak,mimo,ze rodzicow stac bylo na urania dla mnie,to musialam nosic ciuchy po mojej 2 lata starszej siostrze.ona ma nawet po dzis dzien nawyk,ze jak sie jej znudzi ciuch to dzwoni i pyta czy ma sprzedac czy mi oddac.ostatnio sie z nia o to poklocilam.stac mnie na ubrania przeciez:O

Gość gość
Nosiłam, ale parę lat temu wielu z nas dodzierało odzież po rodzeństwie.

Gość suka_policyjna
ja tam sie zawsze wymieniam ciuchami, zwlaszcza tymi ktore mi sie znudza... albo z ktorych wyrosne I wiesz co? Jeszcze zadna z moich siostr (a mam 4) biorac ubrania, ktore pozniej nosila nie kupila mi nawet kawy za 3 zeta w podziekowaniu

ale to upokorzenie,fajnie byc tym starszym ale co ma mlodsze dziecko powiedziec?rodzice wogole nie mysla.

Gość gość
"Jeszcze zadna z moich siostr (a mam 4) biorac ubrania, ktore pozniej nosila nie kupila mi nawet kawy za 3 zeta w podziekowaniu" :o O*******ś? A za co miała Ci tę kawę kupować? :o

a mi sie to kojarzy jednoznacznie z godnoscia.z jakiej niby racji mam nosic ciuchy po kims?

Gość gość
Ja nie , ale moja młodsza siostra jak najbardziej donaszała po mnie , szybko rosło mi się, więc czasami coś ubrałam tylko kilka razy i za małe było :)

Gość gość
Macie jakieś problemy z poczuciem własnej wartości.Kompleksy straszne.

Gość suka_policyjna
jasne.. upokorzeniem dla dziewczyny jest nosic ciuchy po starszej siostrze a nie jest zaspokajac meza starszej zony :D wow! kocham malolaty, zwlaszcza galerianki :classic_cool:

Gość gość
Właśnie młodsze rodzeństwo ma lepiej , bo nie dość że nowe rzeczy mu kupują to ma jeszcze po starszym rodzeństwie . więc ma dwa razy więcej niż starsze . Moja siostra tak miała, jak było coś kupowane do ubrania to po równo , a dodatkowo sporo rzeczy miała po mnie .

Nosiłam nie tylko po rodzeństwie, ale od kuzynki czasem coś dostałam. Teraz też się zdarzy, że coś dam albo dostanę - myślę, że jak ciuch jest dobry i się podoba to jak najbardziej należy to robić.

suka policyjana-tobie sie chyba topiki pomylily.....