Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idcimodmcmo

Zapalenie pecherza czy cos powazniejszego?

Polecane posty

Gość Idcimodmcmo

Podczas tegorocznych wakacji corka lat 10 zaczela skarzyc sie na Bol podczas oddawania moczu kupilam w aptece furagin corka brava go przez 7 dni I bylo ok nastepnie go dnia zmoczyla sie w nocy w majtki I rano stwierdzic a ze troche na boil przykro oddawania moczu poniewaz bylismy na wyjezdzie kupilam jakies tabletki ziolowe I bylo ok po powrocie odstawilam tabletki I snow at sama sytuacja corka raz w dzien a pozniej w nocy popuscila w majtki . Oczywiście zrobilam bad anime moczu I poszlam do lekarza wyniki Dobre lekarz poradzil aby podcast ponownie furagin tym razem przez 10 dni corka brala go try dni objawy bolowe minely a dzis w nocy znow posikala sie w majtki -- nie wiem co robin bardzo prosze o pomoc

Gość gość
Ale bierze dalej czy odstawiasz jak przestanie boleć? Jak odstawiasz to może być to niedoleczone zapalenie. Podawaj dodatkowo witaminę C i dużo wody.

Gość Idcimodmcmo
Przepraszam ze te literowki

Gość Idcimodmcmo
Bierze dalej, nie wiem czy isc ponownie do lekarza ? Corka za dwa tygodnie ma jechac na kolonie w tej sytuacji nie wiem czy powinnam ja wysylac

Gość gość
Według mnie poczekać do końca kuracji. A z koloniami nie wiem, musisz jakoś odpowiednio wcześniej poinformować organizatora?

Skoro lekarz zalecił brać 10 dni to trzeba było tyle brać. Powtórzyć badanie, ewentualnie iść do innego lekarza.

Gość Idcimodmcmo
1 ,,kuracje,, furaginem corka zakonczyla aptekarka obliczala wg masy ciala it'd Kamala brac 2 tabletki dziennie przez 7 dni I nic to nie pomoglo teraz lakarz kazal 1 tabletke przez 10 dni oczywiście zakoncze kuracje - corka nie skarzy sie juz na Bol ale zaczela sie moczyc Zara sie to raz na okolo 4 dni w nocy - nie wiem czy ona tego nie czuje, wstydzi sie bardzo nie wiem co robic

Gość Hhkkfgsxe
Up