Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zycie po smierci

Polecane posty

Gość gość
najwiekszym upodleniem jest byc ateista i nei miec wiary

Gość gość
ja mam wiare, wierze w siebie...

twoja wiara lub niewiara nic nie znaczy możesz sobie wierzyć nawet w krasnoludki tępaczku katoliczku twoje wyobrażenia bożka jahwe na wzór sędziego i prokuratora ludzkiego jest jak już powiedziałem skrzywieniem i nie wierz ale wiedz że tak właśnie chciała siłą wyższa i że nie ma dla ciebie już nadziei, siła wyższa kpi z takich jak ty, gardzi takimi jak ty stworzyła was tylko po to aby wami gardzić, aby wami poniewierać podczas gdy wy skrzywiliście jej prawdziwy obraz ona sprawiła że będziecie traktowani przez nią jak ściera do podłogi i to tylko dlatego że jej się tak podoba zaszczytem jest dla mnie obwieścić choćby tutaj takiemu nic nie znaczącemu katoliczkowi że on jego bożek skończą swoją bytność razem z ziemskim życiem i nie znajdą drzwi tam dalej oby tacy jak wy mieli straszną śmierć, bynajmniej nie żartuje to co czuje w środku zawsze się spełnia bo mam potężną siłę żegnam

Gość gość
i c**j z taka wiara. to taka pseudo wiara.

Gość gość
jedna z najprawdziwszych... bo nigdy mnie nie zawiodla

Gość gość
oj fubu ale ty nieogarniety jestes. zal mi ciebie.

Gość gość
siła wyższa nie lubi głupców i naiwniaków, nieudaczników, cierpiętników, słabeuszy, stawia na wybitne jednostki i indywidualnosci, nikt by sobie na to nie pozwolil i nie wzial do swojego krolestwa najwiekszej zakaly tego swiata czyli 99,9 populacji ludzkiej

Gość gość
czyli was glupi ateisci haha. nie macie szans

Mi ciebie nie żal. I sile wyższej też nie. Ona czasami nie ma litości i żalu.

bardzo jestem ciekawa skąd taka wiedza ?:) skąd przeświadczenie ,ze Bóg nie lubi słabych i " nieudanych " ?:)

katoliczek wyzywa ateistów? nic ci nie da to że wierzysz ani im że nie wierzą

Nie to nie tak, siła wyższa nie ma żadnych względów na słabych bądz nieudanych, tak zwane zbawienie mieszka w tych najgorszych jak i w tych najlepszych nawet religijnych, wszystko zależy od zawartości i mądrości wnętrza nie religijności bądz jej braku. Albo jest albo jej nie ma, albo jest w kimś religijnym albo jej tam nie ma choćby był religijny, albo jest w kimś złym albo jej tam nie ma choćby był zły, albo jest w kimś dobrym albo jej tam nie ma choćby był dobry.

Gość gość
umarłem, ale przezyłem.

Gość gość
to moze ja sie wypowiem niemowleta maja wedlug mnie pamiec z poprzednich wcielen ,,zwierzeta posiadaja dusze tak samo jak czlowiek bylo zdjecie rodziny gdzie widac bylo postac osoby zmarlej a obok jego psa...bo oprocz naszego swiata istnieje ten drugi ktorego nie widzimy a istnieje,,ja osobiscie wierze ze po smierci cialo idzie do ziemi a dusza inaczej swiadomosc moze zostac jesli ma do zalatwienia jakies sprawy,stad tyle opowiadan o miejscach gdzie straszy..na co dzien odczuwam znaki od istoty ktora sie mna tutaj opiekuje Aniola Stroza

Gość gość
zwierzeta nie maja duszy. W Pismie jest napisane

Gość gość
zwierzeta posiadaja dusze tak samo jak czlowiek co za głupoty

Gość gość
zwierzeta to zwierzeta. nie posiadaja duszy. a jedynie malutki rozumek i instynkt. Czytaj Pismo ignorancie

Gość gość
ateiści to wielcy eksperci którzy wszystko wiedzą a niech udowodnią że nic nie ma po śmierci ! naukowcy sie wypowiadają że to jest tajemnica śmierci że oni nawet nie umieją powiedzieć że nic nie ma a jak wyjaśnić duchy,opętania,reinkarnacja? śmieją sie z dzieci które pamietają swoje poprzednie wcielenie dlatego dzieci wolą o tym zapomnieć i to nie jest nawet pamięć komórkowa bo też to badali

Gość gość
Oczywiscie ze zycie po smierci istnieje, tylko totalny ignorant i niedorozwoj moze temu zaprzeczyc.