Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opłaca się kupić rocznemu dziecku spacerówkę?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. Wypowiedzcie się proszę.

Gość gość
ja kupiłam i używam jeden z zestawu u dziadków a u nas lekki do codziennego użytku

Gość gość
Jeśli jest ci potrzebna i jeśli dziecko nadal chce jeździć w wózku to kupuj, czemu nie? I czterolatki w spacerówkach sie widuje.

Gość gostkowa
moje dziecię ma półtora roku i uwielbia swój wózek ....

Gość gość
Dla mojego- tak, chciałam lekką parasolkę (spacerówkę od wielofunkcyjnego miałam), fakt że przed drugimi urodzinami już w wózku nie jeździł ale uważam że się opłacał zakup.

Gość gość
Mój ma dwa lata i też uwielbia jeździć nawet do sklepu co mamy na tej samej ulicy dosłownie parę kroków czasem wyciąga wózek żeby jechać. To że dziecko umie chodzić nie znaczy że będzie chciało to robić wszędzie i zawsze, jak dla mnie wózek jest niezbędny do spacerów i zakupów czy na plac zabaw na który mam kawałek drogi, zależy tez od dziecka mojej znajomej syn w tym samym wieku od zawsze nie lubił wózka, teraz pcha go w rowerku trójkołowym a i tak nie zawsze chce nim jechać a iść tez mu się nie chce. Ja widuję u siebie w okolicy 3 latkę która chętnie siedzi we wózku lub jedzie rowerkiem. Lepiej mieć w razie czego niż wcale bo to nie kosztuje majątek.

Gość gość
ja kupiłam jak mój miał 15 miesięcy a to dlatego że jestem w kolejnej ciąży i ciężko mi było już z tym wózkiem 3w1 a po za tym przyda się przy drugiej dzidzi

Gość gość
no pewnie ze opłaca