Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będziemy dziadkami jaki prezent

Polecane posty

Gość gość

Nie długo zostaniemy dziadkami i muszę coś kupić ,ale co? może ktoś coś doradzi.Wózek ,łóżeczko już mają ,możemy wydać ok 2 tyś.

Gość gostkowa
ja bym chciala dostac ; pampersow kilka paczek,butelki,smoczki,chusteczki,kosmetyki i jakieś ubranka ;-)

Gość gość
porządny fotelik leżaczek bujaczek duuużo pampersów

Gość gość
krzesło do karmienia, dac kasę niech sobie sami kupią

Zapytaj przyszłych rodziców najlepiej. Bo jest tego od cholery, naprawdę. A 2000 to ładna sumka, dużo można potrzebnych rzeczy kupić.

Gość gość
Dzięki za podpowiedzi a kołyska może być?

Gość gostkowa
o tak leżaczek też napewno się przyda 🌻

Gość gość
Jeżeli mają przeznaczony pokój dla dziecko to jakieś mebelki, zapas pampersów, fotelik, wanienkę ze stelażem.Najlepiej zapytać młodych rodziców, bo oni będa wiedzieć najlepiej czego im brakuje. Ja od rodziców dostałam wózek z wyposażeniem a od teściów łóżeczko z wyposażeniem.

Gość gość
Również uważam, ze lepiej jest dac kase. Ja też od rodzicow dostałam pieniądze i kupiłam to co mi się podoba, co będzie mi potrzebne dla dziecka.

Gość gość
papmpersów tony nie ma co kupowac, bo jak się okaże, że u danego dziecka akurat te się nie sprawdzają to będzie do bani taki prezent. Ja bym kupiła naprawdę porządny fotelik z atestami, leżaczek bujaczek, fajną karuzelkę nad łóżeczko- nie badziewiastą, że matka musi gnac co minute żeby nakręcić tylko np. fisher price.

Gość gość
jak jest łóżeczko to po co kołyska? strata kasy a i dziecko nauczycie bujac, to będziecie tak bujac 5 lat

Gość gość
Kasy nie chcę dawać bo oni na jej brak nie narzekają,chcę kupić coś fajnego bez ich podpowiedzi .

Gość gość
Jak jest łóżeczko to faktycznie nie ma co kołyski kupować. Najlepiej pogadać z córką, może chce inne mebelki dla dziecka, np. komodę, dobrą matę, leżaczek itp. Zależy czy dziecko ma swój pokój, a jeśli chcą z nim więcej podróżować to też jest sporo fajnych gadżetów. W ostateczności bon do sklepu typu Smyk, ale na allegro znajdą niektóre rzeczy o połowę taniej. Albo pieniądze, po prostu, czy nawet założyć konto dziecku i tam dawać.

Gość gość
Dobra karuzelka jest przydatna, fakt. NIe chcesz dawać kasy, ale może się orientujesz jaką firmę czy jaką serię lubią czy wybierają dla dziecka, żeby to wszystko razem ładnie wyglądało.

Gość gość
A to konto to dobry pomysł?

Gość gość
to kup sanki

Gość gość
Krzesełko do karmienia, fotelik na starsze dziecko, ubranka też na jakieś pół roku albo większe bo małych pewnie dużo będą mieć bo w prezentach zwykle małe dają, butelki smoczki śliniaczki kubeczki talerzyki itp, kasę na szczepionki proponuje dać, a nie szczepić zwykłymi bo ilość wkłuć to jednak duża różnica.

Gość gość
A ja proponuję zabrać córkę/synową na zakupy niech wybiera a Pani płaci. Ja osobiście chciała bym móc sama wybrać potrzebne rzeczy bo z moją teściową mamy totalnie różne gusty:) A rzeczy potrzebnych jest faktycznie od groma:) Serdecznie polecam leżaczek-bujaczek ale taki konkretny to 18kg (taki jest chyba największy) bo z niego można zrobić krzesełko i spokojnie na początku dziecko w nim karmić. Nam służył ok 8mc:)

Gość gość
Mysmy dostali od tesciow leżaczek-bujaczek Fisher Price i sluzy nam juz 1.5 roku. Teraz oczywiscie jako krzeselko. Na poczatku tez w nim karmilam 4mc dzieko zanim posadzilam w foteliku do karmienia.

Gość gość
Może tak zrobię ,zaproponuję wspólny wyjazd na zakupy i ona coś wybierze tym lepszy pomysł bo mój nie za bardzo garnie się na zakupy i się na tym nie zna.

Gość gość
Leniwe, interesowne bździągwy! 😠

Gość gość
już ktoś wyżej wspominał o leżaczku-bujaczku Fisher Price. Sprezentowałam mojej siostrze i jak na razie baaaardzo sobie to chwali ;) a ja może skorzystam, bo dzięki temu zakupowi biorę udział w loterii świątecznej Mattel'a, więc może jakaś zabawka na święta wskoczy i nie będę musiała kombinować z zakupem prezentu dla siostrzenicy :D