Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 latki nagie na plaży

Polecane posty

Gość lolekkk
przecież mój penis nie powinien nikomu przeszkadzać, a jeśli tak tzn. że ma jakieś niezdrowe zapędy :D

Gość matka_polllka
to istnieje jakiś limit wieku do którego dziecko może biegać po plaży bez stroju? Ktoś tu pisał o włosach łonowych - jak się pojawią, to powinnam kupić dziecku strój kąpielowy?

Gość khyffcghnki
dlaczego udowadnia się mi na tym forum, że tylko dlatego że wolałabym oglądać ciała dorosłych niż dzieci i że dziecięce ciała mnie gorszą to mam zapędy pedofilskie? przecież to dorośli mnie kręcą a dzieci brzydzą i dlatego nie chce ich oglądać biegających nago po plaży.

Gość fufufijara
Dlaczeho mitomanki? Byoam pare dni temu na poacu zabaw, gdzie jest woda I blotko. I lataly tam dzieci 6-7-oaetnie na golasa. Nie wiem, co ich rodzicami kieruje, nie wiem tez, jak to sie dzieje, ze takie stare byki pozwalaja sobie sciagnac majtki publicznie. Ja osobiscie nie puscilabym golo w miejscu publicznym ani mojej 2-letniej corki, ani nawet 5-miesiecznego syna. Nie chce, zeby jakis niby-tatus obil im zdjecia albo chocby mial kosmate mysli na widok ich genitaliow

Gość gość
Kiedyś na blogu matka jest tylko jedna czy jakoś tak była opisana scenka, jak 9-letnie dziewczynki kapały się w rzece Krutynia, całkiem golutkie, bo tak im mamy pozwoliły, a na mostku stał starszy facet i walił konia. Brakowała tylko żeby ktoś tym dziewczynkom fotki strzelił. Niektórzy rodzice sa NIEODPOWIEDZIALNI.

Gość gość
nawet roczniaki powinny nosic majtki, kazde dziecko, dziwie sie ze w dobie pedofilów rodzice pozwalaja na takie rzeczy

Gość gość
Moim zdaniem temat jest poważny - rodzice nie zdają sobie sprawy, że w dobie cyfrowej fotografii i internetu ich dzieci mogą stać się pożywką dla pedofila. Ale pedofile będą argumentować - dajmy dzieciom wolność, nie krępujmy ich, niech biegają bez majtek - bo przecież pedofil ma w tym interes. Oby jego INTERES nie znalazł się w pochwie czy odbycie twojej córeczki/twojego synka.

Gość gość
Ja ostatnio widzialam dziewczynke kolo 10-12 lat kompletnie gola bawiaca sie piaskiem :) o zgrozo, niewazne czy male dziecko czy wieksze, w 21 wieku gdzie jest tyle ladnych kapielowek ciagle widac gole pupy. Nie puscilabym tak swojego dziecka chociazby ze wzgledow higienicznych. Ale to i tak nic, najgorszy jest ten brak kultury nad polskim morzem. Ludzie mysla ze jak maja dzieci i przyjechali na wakacje to inni nie maja prawa odpoczac. Rozumiem ze dzieci krzycza ok, ale zezwalanie zeby wchodzilo na cudzy koc i celowo rzucalo pilka, to juz dla mnie za duzo. A rodzice sacza piwko jedno za drugim i tylko dra sie na pol plazy do dzieciaczka zeby wrocilo na koc. Masakra.. Zdejmowanie brudnej pieluchy na widoku to tez codzienny widok:/

Gość gość
ja również jestem przeciw, nigdy nie zdjęłabym majteczek publicznie mojej córce, aż się prosi aby pedofil się tym zajął....

Gość gość
chodziło w pampersie wodnym. Teraz ma 4 lata i chodzi w majtkach(kąpielówki) nie wyobrażam go sobie puszczenia nago,tak samo i on by nie chciał.

Gość gość
Pedofil to zakłada takie tematy i czerpie pożywkę z wyobraźni jaką dostarczają mu wasze opowiastki, strach i obrzydzenie.

Gość gość
Dokładnie , ja kiedyś na kursie jak chronić dzieci przed pedofilstwem w internecie usłyszałam że temat poruszany na luzie na forach by wzbudzić dyskusję jest zakładany przeważnie przez osoby zainteresowane . Takie osoby nawet jeżeli nie mogą "pracować" aktywnie , robią to poprzez zbieranie zdjęć, opowieści , poruszając tematy które pobudzają ich popęd i o dziwo bardzo dużo takich ludzi siedzi na kobiecych forach bo to one najwięcej mówią o dzieciach , wystawiają zdjęcia itp.

Gość XxxbbbxxX
Ale macie problemy :) to tylko dzieci, ja osobiście nawet nie zwracam uwagi na to czy mają kąpielówki czy nie. To nie moja sprawa po pierwsze. Ja co prawda mam zamiar synowi każdorazowo zakładać majteczki(teraz ma 4 miesiące, więc na plażę najbliżej w przyszłym roku) ze względów czysto higienicznych (bo zawsze mniejsze ryzyko że piach itp mu powłazi tu i ówdzie) , czapka i krem z filtrem obowiązkowo, ale ja akurat z tych które wolą "dmuchać na zimne" a co robią inni- ich broszka

Gość fewrfewrfwe
Wiecie co, uznałabym temat za założony przez zboczeńca, gdyby nie moje ostatnie wizyty na plaży. Za każdym razem chcąc-nie chcąc widziałam nagie dzieci właśnie mniej więcej w tym wieku. Wczoraj, plaża, tuż przy mnie przechodzi na czworakach dziewczynka około 6-letnia, całkiem goła. Poprzednie wyjście na plażę, chyba 7-latka biega na golasa. Sama mam córkę 3,5-letnią i tłumaczę jej że to wstyd np zadzierać sukienkę a gdy ją przebieram z kostiumu kąpielowego, to robię to owijając córkę ręcznikiem. Chodzi mi o nawyki. Nie mam paranoi że ktoś spojrzy i coś sobie pomyśli. To ona ma rozumieć o co chodzi. Prawdę mówiąc prędzej niż domyślać się że coś jest nie tak z kimś kto zwraca uwagę na nagie dziecko, uznaję że coś jest porządnie "nie halo"... z jego opiekunami.

Popieram- sama mam dziecko i nie sadze ze gołe dzieci na plazy to dobry pomysł- jest to po prostu niesmaczne