Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spacerówka/parasolka do 18-20kg ma ktoś taką?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym kupić synowi nowy wózek bo obecny się już nie nadaje do jazdy :( syn ma dwa latka i 14,5kg większość wózków z tego co widzę jest do 15kg. Może ma ktoś taki do 18-20kg napiszcie jakąś nazwę cokolwiek :)

Gość gość
wszystkie spacerówki są do 25 kg ,z tym że u nas są normy europejskie i musi być oznaczenie do 15 kg ,natomiast w Stanach na tych samych spacerówkach waga jest do 25 kg .Z tym że mowa o jakiś lepszych spacerówkach a nie z sali hipermarketu bez firmy .

Gość qwerty1989
zooper waltz jest lekka i nadaje sie dla wiekszego dziecka.

Gość gość
A ty wyżej jestes jakąś porąbana moj syn ma 2,5 roku i też czasami wozimy go w spacerówce np jak idę po większe zakupy to zabieram wózek jak idziemy na spacer parogodzinny ,tylko u nas mogą być takie oszołomy ja Ty .

Gość qwerty1989
nie wiem co tu sie dziwic widywalam 4-latki w spacerowce.myslisz ze takie dziecko 2,5 letnie sie nie meczy na dluzszej trasie?porabana jestes chyba.pewnie twoje dziecko jak mialo rok to przestalo w wozku jezdzic haha

Gość gość
Tucznikiem to może ty jesteś, mój syn ma normalną wagę do swojego wzrostu jest większy od dzieci w swoim wieku i na spacery chodzimy również pieszo jeżeli już tak się czepiasz ale oboje wolimy iść z wózkiem żeby spacer trwał dłużej, ja się poruszam a syn zadowolony jedzie we wózku bo to po prostu lubi, nie zawsze ma siłę wrócić ze spaceru na nogach więc sobie wyobraź nieść ponad 14kg do domu ze spaceru. Nie interesują mnie opinie na temat dziecka i w jakim wieku nie powinno z wózka korzystać tylko temat dotyczy wózków. Jak ktoś ma ochotę to niech ciągnie dzieciaka za rękę a w drugiej tacha zakupy jak mu tak wygodnie bo nie wypada żeby dwulatek korzystał z wózka co za ludzie...

Gość gość
Chyba Sorento jest do 18kg.

Gość gość
moj 3 latek czasami jezdzi w wozku, i mam gleboko w powazaniu jak mnie oceniacie

Gość gość
Mój synek jeździ w wózeczku Nitro. Jest bardzo solidny.