Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rocznica ślubu

Polecane posty

Gość gość

Brak mi zupełnie pomysłu na prezent na piątą rocznicę ślubu. Możecie cos polecić, co można kupić swojej żonie w tym dniu? zależy mi na oryginalnych, nieoklepanych pomysłach. Dzięki.

Gość marekla90
ja od męża na pierwszą rocznicę ślubu dostałam elegancki zestaw win http://sklep-wina.pl/category/100,zestawy-upominkowe . Prezent podobał mi się, bo intersuję się tematyką win i nie wyobrażam sobie bez nich zadnego posiłku.

Gość gość
kolia z diamentów

Gość Marzyciellkaa
Nie jestem w stanie okresilić w czym gustuje twoja żona , ale z pewnością nic tak bardzo nie ucieszy kobiety jak romantyczna kolacja w restauracji ; ) 5 rocznica to rocznica jak każna inna (pomijając 1) .Więc jakieś upominki typu biżuteria czy zestaw win nie wchodzą w grę moim zdaniem ; ) Zabierz ją do jakieś restauracji , wręcz skromny bukiet i cieszcie się przyjemnym wieczorem ; )) Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wszystkiego dobrego ; )

Gość gość
Mógłbyś zrobić kolację w domu, kupić jakieś kwiaty, a potem może poszlibyście do kina/teatru? Bez sensu jest wydawanie jakieś wielkiej kasy, mnie by się bardziej podobało, gdyby mąż mnie odciążył w obowiązkach domowych i zabrał gdzieś, gdzie się mogę odprężyć.

Gość anonim723
polecam biżuterie, zajrzyj na www.karmelo.p

Gość gość
Karnet na zabiegi do jakiegos fajnego salonu kosmetycznego :)