Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kredki trójkątne- proszę o pomoc!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mieszkam w małym mieści i całą wyprawkę do szkoły musze kupowac synowi przez internet, bo na naszym zad*piu nie ma wyboru. Wiem, że kredki trójkątne są najlepsze i znalazłam na allegro kredki właśnie trójkątne firmy Bambino : i teraz pytanie: Czy ktoś widział te kredki na żywo i potrafi mi powiedziec czy są one tak samo grube jak bambino drewniane okrągłe? Czy są normalne cienkie? Z góry dziękuję za pomoc

Gość gość
Są cienkie. Właśnie zastanawiam się je kupić bo podobnież są dobre :)

Gość gość
Polecam kredki firmy BIC - Evolution trójkątne. Są super trwałe i dość grube. Kupiłam je w Tesco dla mojej 1,5 rocznej córeczki i jestem bardzo zadowolona. Mała uczy się prawidłowo trzymać kredki i widać, że kształt kredek i ich wielkość jest faktycznie przemyślana. Nie wiem jak to się ma do starszych dzieci ale pewnie też będziesz zadowolona. Pozdrawiam

Gość gość
o nareszcie jakies odpowiedzi na mój wątek :D szkoda, ze już po zakupie kredek... ale: te kredki bambino są fajne- nie żałuję, że je kupiłam. Zaś grubych nie chce, bo sa do d**y własnie- kto ma pojęcie o rozwoju motoryki małej u dzieci ten bedzie wiedział o co chodzi. Ogólnie polecam te kredki, choć maja jedną wadę- drewno jest z takimi zadziorami (na czubku kredki nie na całej)- mogłyby te kredki być wykonane z lepszego drewna

Gość gość
Rozbawilas mnie twoja wypowiedzia: "Zaś grubych nie chce, bo sa do d**y własnie- kto ma pojęcie o rozwoju motoryki małej u dzieci ten bedzie wiedział o co chodzi" Grube kredki sa dobre dla malych dzieci, dla starszych cienkie, przeciez pisze jak byk na opakowaniu.....

Gość gość
Ja wszystkie kredki dla moich dzieci kupowałem w sklepie calamus.pl szybka wysyłka to podstawa u nich