Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek28letnii

chciałbym mieć dziewczynę

Polecane posty

Gość Prawiczek28letnii

Najlepiej gdyby była inteligentna oczytana z pasjami ambicjami wrażliwa romantyczna i kochająca.W wieku 16-21 lat niższa ode mnie bym mógł ją obejmować (ja mam 182 cm) ze słodką buzią.Niestety żadna nie chce 28 letniego :( :(

Gość gość
ja mam 31 lat i takiej poniżej 25 lat bym nie szukał, spójrz prawdzie w oczy za stary jesteś dla takich

Gość gość
ja bym była chętna, ale mam 40 lat

Gość Prawiczek28letnii

Gość zapewne
macie zbyt duże wymagania, nie lubicie ludzi i świata ogólnie, każda poznana osoba ma wg wady, które ją dyskwalifikują, no nie jest tak ? dlatego jesteście tak długo samotni

Gość Prawiczek28letnii
Ja lubię ludzi, łatwo nawiązuje kontakty z dziewczynami (w sensie rozmowy), po prostu nie umiem przejść z rozmowy do relacji bardziej intymnej.

Gość zapewne
dla każde kredyt zaufania, radość z każdego dnia i chwili, bez narzekania, znajomość własnych zalet i silnych stron ale także wad, empatia i otwartość, do takich osób każdy lgnie, sama wciąż się tego uczę, takiej postawy, tak jest mi lżej i nigdy nie byłam sama znam faceta, który ma ok. 165 cz wzrostu, 30 kilka lat a wygląda na 45, za sobą bogate życie (rozwód, dziecko, teraz 2 nowych dzieci) i w niczym mu to nie przeszkadza, na wszystko mu starcza czasu i pieniędzy, na nic nie narzeka, zawsze ma koło siebie mnóstwo kobiet, poznałam go przez wspólnych znajomych na imprezie i wiele razy widziałam "w akcji", ten facet po prostu nie boi się zycia