Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci mmnie tylko wykorzystują

Polecane posty

Gość gość

mam 20 lat i nigdy nie byłam w poważnym związku. Problemem jest to, ze mało facetów mi się podoba, jeśli ktoś mi się bardzo podoba, zakoc**ję się od pierwszego wrażenia. Albo ja robię pierwszy krok albo oni. Zawsze mam tego którego chcę, ale nie do końca. Szybko mnie zostawiają, zależy im tylko na seksie, już miałam takie dwa sytuacje, które bardzo przeżyłam. Podobno jestem bardzo ładna, mam duże powodzenie, zawsze byłam wybredna i teraz żaluję. Ja sama już nie wiem co o sobie myśleć, skoro mnie nie chcą, to chyba wcale nie jestem taka ładna. Jeszcze żaden facet nie powiedział mi że mnie kocha.

Gość dresiarz_z_klasą
jeśli zostawiają Cię po tym jak się z nimi prześpisz, to może seks był do bani?

Gość gość
widocznie tylko do seksu się nadajesz :)

Gość gość
To znaczy miałam dwa takie przypadki, bo tylko na dwóch chłopakach mi zależało. Nie bezpośrednio po seksie, ale za jakiś czas. Ubieram się skromnie, lekko się maluję, nie wyglądam jak dziewczyna na jedną noc.

Gość gość
no i wlasnie dlatego cie zostawiaja.. polscy chlopcy lubia dziwki - ma byc co bzyknac i czym sie przed kumplami pochwalic, reszta moze nie istniec

Gość gość
może nie wyglądasz ale nią jesteś szmato

Gość gość
Proszę o konkretne odpowiedzi, a nie jakieś wulgarne odzywki. Nie mam sobie nic do zarzucenia, jeśli chodzi o seks. Miałam tylko dwóch partnerów, z którymi uprawiałam seks, zawsze robiłam to z miłości. Dlatego potem tak bardzo cierpię.

Gość gość
czyli trzeba z Tobą chodzić by r****ć?

ale jakiej konkretnej odpowiedzi oczekujesz? Ty jesteś ok, oni są winni? czy oni są ok Ty jesteś winna? tak nie da się rozwiązać Twojego "problemu" zapytaj ich, dlaczego Cię zostawili? jeśli tak bardzo Cię to dręczy.