Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ariela_Aniela

Seks analny jakie macie doświadczenia

Polecane posty

Gość gość
nie bredz nigdy nie miałam zadnych zapaleń ani pochwy, ani ceWki a sex analny jest obrzydliwy

Gość thrr
ja tez nie mialam ale wiele kobiet ma, wiec nie bredze a ty sie nie podniecaj

Gość gość
ciekawe jakie wiele bo żadna ze znajomych mi kobiet nie miała, a jak sie łapie takie infekcje to zazwyczaj od faceta który sie wali po katach

Gość dhjdkj
wiesz co, nie rozbawiaj mnie, moja matka jest ginekologiem i wiem jakie ma pacjentki, co druga z hpv, z zapaleniem cewki, z nadzerka ( zaraz sie oburzycie ze nadzerka od sexu sie nie robi, ale to nie prawda, od sexu tez sie robi, kobiety aktywne sexualnie sa narazone na nadzerki i nowotwory bardziej od wstrzemiezliwych) nie mam zamiaru sie klocic, jestem ciekawa skutkow ubocznych sexu analnego, bo nigdy o to nie pytalam, nie przyszlo mi do glowy, na kafe mozna sie niezle zainspirowac moje kolezanki narzekaja na zapalenia ciagle, zawsze po tym, jak mialy porzadny sex :P ja narazie wstrzymuje, mam jeszcze czas, nigdzie mi sie nie spieszy z sexem

Gość dhjdkj
nie chce mi sie bykow spr ale nieprawda piszemuyr azem ;-) pozdrawiam i czytam artykul, ciekewy

Gość gość
a po co dowiadywac sie o skutki uboczne?? najpierw sie zastanów jaka jest przyjemnosc dla kobiety ze wystawia d*pe, smierdzi gównem boli i zadnej przyjemnosci, tylko faceci z małymi fiutkami zebrzą o taki sex

Gość dhjdkj
dla mnie to obrzydliwe, ale jest masa zwolennikow takiej zabawy, a ciekawi mnie bo interesuje sie cialem czlowieka, przede wszystkim zdrowiem

Gość gość
sex analny z moja partnerka uprawiam od 6 lat. dosc czesto. zadnych problemow nie ma, nic nie boli i jest mega przyjemnie. to tyle z mojej strony. dziekuje