Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie_ludzie

co kupić dla 2 latki

Polecane posty

Gość ludzie_ludzie

Witam, W ten weekend jadę w odwiedziny do rodziny. Kuzynka ma dwuletnią córeczkę i zastanawiam się co mogę jej kupić - chodzi mi o jakiś mały drobiazg. Czym się bawią dwulatki ? Jakieś farby, kredki wchodzą w grę ? Nie chce misiów etc.... doradźcie coś niedrogiego :)

Gość ludzie_ludzie
pomóżcie proszę :( Nie mam dziecka, nie wiem co jest dobre a co złe dla takiego wieku dziecka ?????

Gość jestem_tylko_gościem
podbijam, też nie wiem a się nad tym zastanawiam

Gość gość
piłka, wiaderko z łopatką, mały basenik, autko plastikowe tylko żeby nie miało kanciastych, ostrych elementów, figurki zwierzątek gumowych, klocki plastikowe takie troszkę większe.....

Gość Liliana1982
kredki duży zestaw foremek do piasku dmuchana rybka do zabawy w wodzie

Gość gość
aa to dziewczynka, to autko wykreślamy:)) kredki jeszcze nie, bo może rodzicom zrobić nie fajna niespodzianke na scianach;)

Gość gość
Kredki nie? Mój w tym wieku właśnie, po drugim roku zaczął zabawę z kredkami i farbkami, uważam że to świetne dla dziecka, podobnie jak ciastolina/plastelina. Zabawki do piasku, duża piłka, kuleczki do basenu (jeśli ma podwórko), albo sam basen (taki mały za 20-30 zł kupisz). Raczej wstrzymaj się ze słodyczami jak nie wiesz czy jej dają, ew. chrupki kukurydziane.