Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna1992anna

pierwszy wyjazd do domu faceta jak się zachować

Polecane posty

witam otóż mam taki problem że mój facet ma 37 lat ,a ja 17 (proszę o nie krytykowanie takich związków gdyż różnie w życiu bywa i każdy ma prawo kochać i być kochanym z kim chce) oczywiście rozumiem pranie ,sprzątanie,gotowanie ,ale w tym problem że nie wiem jak się zachować? co od razu mam grzebać po szafkach w pogoni za znalezieniem jakiś przyrządów i środków czystości w nie swoim mieszkaniu? czy wypada układać nie swoje rzeczy niby dlatego że chce się odciążyć faceta od domowych prac grzebiąc mu w domu itd? strasznie się krępuje ma być u niego miesiąc . W sumie nie wiem jak i co mam robić przecież nie usiąde na fotelu jak wielka dama ;( pomóżcie jak u was było kobietki?

Gość gosc12222222
Absolutnie nie! Czuj i zachowuj sie jak gosc, najwyzej jak poprosi cie o pomoc w jakichś sprawach to wtedy bedziesz mogla sie wykazac, no a teraz zapraszam na moj topik

Gość goscia
to wyjdzie samo z siebie. nie rzucaj sie w wir sprzatania, tylko ew. jak facet bedzie sprzataj, to grzecznosciowo zaproponuj mu pomoc. albo po prostu to razem obgadajcie, w koncu jestescie w zwiazku partnerskim, a nie jakim tajemniczym ukladzie, ze jedna strona nie wie co druga mysli, no nie? nie chce cie urazic, ale zadajac to pytanie zdradzasz swoja (byc moze) niedojrzalosc do zwiazku, no ale powodzenia :)

Gość gość
Normalnie.

Gość prooooooooooooowwwwwwwwwwwwwww
PROWO jak ta lala

Gość goscia
ale przeciez to nie ma znaczenia :D czemy wy sie ludzie tak boicie, ze jakis temat jest prowem ;) wazne jest to, ze takie (czy siakie) sytuacje sie zdarzaja, tego (czy tamtego) typu ludzie dylematy maja, wiec tematy i rady w nich zawarte sa jak najbardziej na miejscu ;)

Gość prooooooooooooowwwwwwwwwwwwwww
niby tak, ale takich mentalnych sluzacych jak autorka nie ma na swiecie.