Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna1992anna

siedemnastolatka z dwadześcia lat starszym co sądzicie

Polecane posty

witam otóż mam taki problem że mój facet ma 37 lat ,a ja 17 (proszę o nie krytykowanie takich związków gdyż różnie w życiu bywa i każdy ma prawo kochać i być kochanym z kim chce) oczywiście rozumiem pranie ,sprzątanie,gotowanie ,ale w tym problem że nie wiem jak się zachować? co od razu mam grzebać po szafkach w pogoni za znalezieniem jakiś przyrządów i środków czystości w nie swoim mieszkaniu? czy wypada układać nie swoje rzeczy niby dlatego że chce się odciążyć faceta od domowych prac grzebiąc mu w domu itd? strasznie się krępuje ma być u niego miesiąc . W sumie nie wiem jak i co mam robić przecież nie usiąde na fotelu jak wielka dama ;( pomóżcie jak u was było kobietki?

Gość gość
jak miałam tyle lat to tez się kochałam w 20 lat starszych z wiekiem przeszło

Gość HerrPetiaGoras
no cóż zatrucie starymi jajami, ma różne objawy. Twoje są ciekawe.

i właśnie dlatego 17latki nie powinny spotykać się z facetami 20 lat starszymi.

Gość gość
Desperat? ;)

Gość gość
proszę o nie krytykowanie takich związków gdyż różnie w życiu bywa i każdy ma prawo kochać i być kochanym z kim chce xxxxxxxxxxxxxxx jeżeli tak piszesz w pierwszym zdaniu to po co prosisz nas o ocenę takiego związku???? mamy tylko przyklaskiwać - nie krytykować, tak?

Gość HerrPetiaGoras
szwagroski mówi, też , takie objawy są także po starej kiełbasie z Biedronki

A nie możesz go zapytać czy chce żebyś w czymś pomogła? Jeśli tak to wtedy zapytasz o resztę.

hmm....jezeli nazywasz go swoim 'facetem' to raczej nie powinno byc zadnych problemow, bo na pewno jestescie ze soba blisko, jestescie rownymi partnerami, a takze laczy was wiez emocjonalna i cielesna...tak?

Gość gość
Żeś smarkula i dziad cię wykorzystuje.

Skoro prosisz o ocene to ci powiem, ze jestem osobiscie zdecydowanie przeciwna takim para. Gdybys byla starsza ok ale nie podlotek w wieku 17 lat z facetem w tym wieku. Musisz z nim porozmawiac jesli sama nie wiesz co i jak. Powodzenia i badz ostrozna.

Jakbyśmy była wystarczająco dorosła dla takiego faceta to byś nie pisała tu, tylko wiedziała jak sie zachować a propos sama mam faceta 15 lat starszego

Gość gość
A co twoi rodzice ci pozwolili miesiac siedzieć u faceta skoro jestes niepelnoletnia?