Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laaaaalaaaaaa123456

Planowanie dzidzi

Polecane posty

Gość Laaaaalaaaaaa123456

Witam. Mam 21 lat i teoretycznie planuję z narzeczonym dziecko, jednak on nie zawsze chce kończyć w środku. Twierdzi, że nie jest do czegoś takiego przyzwyczajony. Ostatnia @ miałam 7go lipca br. Z chłopakiem kochałam się jakoś 20/21/22 lipca br. wtedy miałam dni płodne. 21go nie skończył we mnie, tylko jakoś tak wyszło, że spermę wprowadził do pochwy palcem, ale to było tego trochę.... chyba sam tego nie zauważył. Bardzo chce mieć dzidzię. @ mam dostać 4go sierpnia. W ten week zauważyłam że moje piersi są bardzo wrażliwe i bolą mnie plecy. oprócz tego jestem bardzo senna. Temp w pochwie wynosi jak narazie 37,5 mierzona rano. Jak myślicie udało się zaciążyć?? Poooomocyyy

Gość gość
Jeszcze za wczesnie stwierdzić.Pierwsze slub a potem dziecko.

Gość gość
Za wcześnie na JAKIEKOLWIEK objawy ciąży. Jesteś zbyt infantylna na bycie matką.

Gość Laaaaalaaaaaa123456
widze, że nawet nie można się kogoś doradzić bo od razu krytyka z każdej strony. Może ty jestes zbyt dziecinna na cokolwiek i wyżywasz się na forum... Nawet mnie nie znasz a oceniasz

Gość gość
Masz narzeczonego to sie z nim hajtnij a nie wrabiaj go w dziecko idiotko. A chłopak jak JUZ ma problem by kończyc w srodku to źle z nim i to bardzo , takie coś czesto kończy się impotencją

Gość gość
hahahahahahha

Gość gość
Nie podrywaj chłopaka na d**ę.Zostaniesz sama i wtedy będziesz miała problem.

Zrób test 4 sierpnia może? I będziesz miała pewność. Ja się tez staram od 5 miesięcy i nic. Zajść w ciąże nie jest tak szybko. Innym się udaje za 1 razem a innym za 30.