Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzejj28

Mam 28 lat podniecają mnie 16 latki

Polecane posty

Gość gość
wszystkich chcacych urozmaicic swoje zycie seksualne zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733

Gość gość
przeciez k***a w polszy można od 15 roku życia seks uprawiac... kazdy to wie... widac ze nie posuwałes za młodu ani przygotowania do zycia w rodzienie w podstawówce nie miałeś, tam to mówili, sprawdz se w necie bo widze ze dostep do neta masz ;) i wcale nie mamy kretynskiego prawa ignorancie :P

Gość Andrzejj28
wyjatek od reguly stanowi moja suczka rasy labrador :classic_cool: co noc liże jej wagine spelniajac swoje dzieciece marzenia :)

Gość Andrzejj28
Sam jestem blondynem o niebieskich oczach i tak się złożyło, że tylko dziewczyny o tych samych atrybutach wydają mi się pociągające.

Gość Andrzejj28
Prosiłbym o nie podszywanie się pod mój pseudonim? W ogóle jak to możliwe, że dwie osoby mogą używać tego samego nickname'a?

Gość Andrzejj28
gość Polskie prawo jest dość niedoprecyzowane w tym zakresie. A ja mam zbyt wiele do stracenia, żeby ryzykować seks z małoletnią i narażać się na popełnienie przestępstwa.

Gość gość
gówno masz do stracenia skoro nie wiesz od którego roku zycia mozna seks uprawiac, kazdy to wie ze od 15 a jak ty nie wiesz to jestes jakims niedouczonym, aspolecznym ignorantem jako jedyny przekonany o swojej z***bistosci

Gość Andrzejj28
mam ginekomastie i mikrołechte :classic_cool:

Gość gość
masz jebany ignorancie, zaoszczedz na wyjezdzie do szwecji, prezerwatyw se nakupuj wpisz w wikipedia 'wiek przyzwolenia' jak mnie wkurwiaja ludzie którzy nie umieja google uzywac... i zamiast sprawdzic wygłaszają poglądy o swojej zajebisosci i o polskim prawie, o którym zaloze sie, ze nie maja pojecia

Gość Andrzejj28
Nie ufam polskiemu wymiarowi sprawiedliwości, ani tym bardziej oficjalnej interpretacji obowiązującego prawa. Poza tym obawiam się, że osoby postronne pracujące dla konkurencji mogłyby zdobyć informację o moich skłonnościach, a to mogłoby oznaczać poważne konsekwencje. Takie rzeczy wolę robić poza granicami Polski.

Gość Andrzejj28
Reputacja to rzecz na tyle droga, że w praktyce bezcenna.

Gość gość
gówno masz a nie reputacje jak jestes taki tepy ze internetu nie umiesz uzywac, nie wspominajac o brak lekcji o wychowaniu do zycia w rodzinie, musisz byc z głebokiej prowincji

Gość Andrzejj28
Poza tym pociągają mnie dziewczęta o nordyckiej urodzie. Tymczasem w Polsce większość blondynek pochodzi z małych miasteczek i wsi i ma typowo słowiański genotyp. Szwecja wydaje się wobec tego logicznym wyborem.

Gość Andrzejj28
gość Daj sobie człowieku na wstrzymanie. Nie jestem twoim wrogiem, a atakujesz mnie jak pies cierpiący na wściekliznę. Radzę nieco więcej dystansu.

Gość gość
atakuje, bo jest to wiedza oczywista i powszechnie dostepna ze od 15 roku zycia mozna seks uprawiac, a ty zamiast sprawidzc, albo pamietac z podstawówki, podkreslasz swój wątpliwy status i wygłaszasz pogłady na tematy o których nie masz pojecia (polskie prawo) i atakuję bo tacy ludzie mnie w c**j w******ja "nie sprawdze bo wiem lepiej"

Gość Andrzejj28
Masz zapewne rację, nigdy jakoś szczególnie w to nie wnikałem, niemniej nie chcę robić takich rzeczy w Polsce. Po prostu nie chcę, bo wiem, że to się może źle skończyć. Takie mam przeczucie i tyle. Poza tym mam ochotę spędzić wakacje poza granicami kraju.

Gość gość
Koleś co ty wogle pertolisz. Dewiancie pedofilski! NIE KARMIĆ GOJA! Koniec tematu bo bede musiał złożyć doniesienie do prokuratury

Gość Andrzejj28
Obawiam się, że polska prokuratura nie jest właściwą do rozpatrywania wniosków o ściganie z urzędu na terytorium Szwecji ;)

Gość Andrzejj28
Jesteście ludzie śmieszni i prostaccy. Liczyłem na jakąś fajną dyskusję z której mógłbym wyciągnąć też coś dla siebie, a na razie spotykałem się z zachowaniem na poziomie dzieciarni. Dziwny charakter ma to "kobiece forum", podejrzewam, że więcej tu nastolatków płci męskiej niż samych kobiet.

Gość Andrzejj28
Jak na razie tylko osoba o nicku "sławna_uczona" zachęciła mnie do dyskusji.

Gość gość
koleś wie co dobre, ja dużo spotykam się z takimi młodymi 17-nastkami są piękne :) tylko kiepsko ciągną :P

Gość gość
Ja podobnie, i to jest normalne bo 16 latka to nie dziecko tylko młoda kobieta :)

Gość kerisi
Z wiki wynika, że w Niemczech to nawet 14 latki można legalnie bzykać.

Gość RobertPiods

Hello. And Bye.