Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pener Kr-ca

Alior Sync pytanie

Polecane posty

Witam, dzisiaj zleciłem otworzenie konta w Alior Sync, umowę ma przywieść kurier i mam w związku z tym pytanie. Czy muszę robić kopię dokumentów (dowód os.,książeczka wojskowa)? w mejlu od nich napisane było, że mam przygotować dokumenty do wglądu.

Gość Przemek22lata__
Nie, kurier sprawdzi czy numer dowodu się zgadza, podpiszesz się i do widzenia :D

Gość gość
to konto internetowe założyles? slyszalam o nim ktos poleca?

szukałem dzisiaj najleszego dla mnie i to wg mnie jest najlepsze ( brak opłat za wszystko, nie trzeba mieć regularnych wpływów), miałem db easy net, ale tam i wiekszości innych są pobierane opłaty za kartę jeśli nie zrobi się w miesiącu zakupów za okreśoną kwote.

Gość retertrer
No i przelewy na mail. Też się tam przenoszę niedługo z mbanku. :classic_cool:

Gość gość
Może troche panikuje ale u mnie kurier SPISYWAŁ serię dowodu, pesel, datę ważności dowodu i numer prawa jazdy. W waszym wypadku było tak samo czy rzeczywiście tylko sprawdził serię dowodu i do widzenia?

Gość gość
sprawdził tylko dowód

Gość gość
ale jestes tępy...napewno 8 razy ci to npisali co i jak w mejlu na stronie www i chyba smsem ci tez powiedzą:P nikt nie m prawa BRAC OD ciebie dokumentow osobistych,nie musisz nic kserowac....KURIEROWi musisz POKAZAC TYLKO :) 2 rozne dokumenty:) Sprawdzil tylko czy sie zgadza adres,dane i nr dowodu. ja podpisalam umowe 2 tyg temu. Otworzylam drzwi i nei zdazylam powiedziec "prosze wejsc" a gosc juz stal w moim przedpokoju i zmierzał do salonu :D a ja go chcialam przyjąc w kuchni :D i wygonilam go do kuchni :)

Gość gość
i w tej kuchni zesrałam się na stole :)

Gość gość
nie ,nie sralam...sram awsze o 6:11 po pierwszej kawie. ale bylam w seksownej pizamce i widzialam jak mi patrrzy w dekolt :D

Gość gość
O kurde:/ to chyba mam problem bo mi to wszystko spisał... Naprawdę nikt tak ie miał? Bd wdzięczna za odp bo teraz to już na prawdę się zaczęłam bać:(

Gość Mefistofeles27
jestem autorem tego tematu. u mnie kurier nic nie spisywał, sam musiałem wpisać nr i serie dowodu jak również kw. nic poza tym.

Gość gość
Dziękuję Ci bardzo autorze! ;) nawet nie wiesz jaka ulga:) najwidoczniej mój preferowal własny charakter pisma :D ja się tylko podpisalam pod tym i on sobie to zabrał. Wiem że ciapa jestem że nie zerknelam nawet pod czym macham podpis, normalnie jestem strasznie przewrazliwiona na tym punkcie i wszystko czytam a dzisiaj taka anomalia:/ mam nadzieję że nie podpisalam umowy jakiegoś kosmicznego kredytu xD

Gość Mefistofeles27
spoko ;) w tej umowie nie ma kruczków, więc możesz spać spokojnie. pozdrawiam

Gość gość
Nie kruczków w umowie się boję a tego co podpisalam temu kurierowi i co on sobie zabrał wraz z moimi danymi nie zostawiając d*plikatu;) no co za łeb żeby tak zrobić, ja nie wiem :/ wszystko przez to, że mnie z rańca zaskoczył skubaniec jeden :P ale skoro Ty też coś takiego uzupełniałeś, podpisywaleś i oddaleś w świat to pewnie to norma ;) pozdrawiam :)