Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test ciazowy

Polecane posty

Gość gość

Czesc Wam:) mam pytanie.. czy wynik testu ciążowego zrobiony w 14 dniu cyklu, czyli 2 tygodnie po terminie miesiączki będzie już wiarygodny?

Gość gość
Ale okres ci sie spoznia 14 dni czy byl a to 14 dc? Bo jak okres byl to po co test?

Gość gość
ja zrobiłam test 2 dni po terminie miesiączki i wyszedł pozytywny ( co okazało sie prawdą ) z tym, że było to niecałe 3 tyg po zapłodnieniu i druga kreska była słabo widoczna. Po 3 kolejnych dniach była juz mocno widoczna

Gość gość
cykl zaczyna sie miesiaczka wiec 14 dzien to bedzie mniej wiecej owulacja. to w koncu 2 tyg po terminie okresu czy jak? juz w terminie miesiaczki powinien wyjsc

Gość gość
miesiaczke powinnam dostać 17 lipca, czyli w srode 2 tygodnie temu ale jej nie dostałam.. 16 lipca czyli dzień przed terminem dostałam brazowych plamień.. w 1 dniu cyklu i 2 miałam kilka kropel krwi.. (jedna wkladka by wystarczyla). później czysto.. test robiłam tydzień po terminie i wyszedł negatywnie.. do zapłodnienia nie wiem kiedy by moglo dojść.. bo staramy się z narzeczonym o dziecko.. i konczy we mnie bardzo często.. tak co 2 dni..

Gość gość
Idz na bete

Gość dsvsdfv
ciąża bardzo możliwa, zrób jeszcze raz test