Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tjrj15

groupon

Polecane posty

Gość tjrj15

Witam. Zamówiłem na koniec ubiegłego roku groupon o wartości około 150zł za lot na paralotni i obecnie ten groupon teraz mam do połowy grudnia. Sprawa jest taka, że dzwonię czy piszę do nich od paru miesięcy i chce się umówić na lot w jednym z dwóch miejsc. Dzwonię co tydzień tam i zawsze mi mówią, przykromi, ale w tym tygodniu nie ma pogody i proszę za tydzień zadzwonić, bo nie ma warunków pogodowych. I tak mnie od kwietnia spławiają. Ostatnio zadzwoniłem i się spytałem tego faceta kiedy ostatnio był lot na paralotni w tym miejscu gdzie chciałem polecieć, a on do mnie, że tydzień temu. Przecież dzwoniłem do niego, a on mówił, że nie będzie w tym tygodniu lotu w tych miejscach. Wkurza mnie to już. Muszę teraz jakoś zareagować, bo jak tak będzie do grudnia to sobie nie polecę na paralotni, a kasa pójdzie w błoto. Wie ktoś czy mogę domagać się o zwrot pieniędzy ? Chciałbym bardzo sobie polecieć na paralotni, ale to już mnie irytuje i lepiej chyba się umówić nie przez żadne groupony na taki lot tylko indywidualnie.Proszę bardzo o pomoc co mam uczynić.

Kiedyś było głośno o tym w TV. Ludzie kupowali Grupony na usługi dentystyczne, zabiegi kosmetyczne itp. i wiecznie nie było terminów. Za to jak dzwonili jako klienci bez wykupionego gruponu to i owszem. Zadzwoń i umów się jak normalny człowiek, potem dasz im grupon. Chyba że regulamin ma jakieś zastrzeżenia, kruczki, lub niewiadomo co jeszcze.

Gość tjrj15
W dodatku ostatnio pisałem do nich na email ( do tego faceta który prowadzi te loty oraz na email ich strony ) to w piątek jeszcze mi odpowiedzieli, ale w weekend czy dzisiaj już w ogóle mi nie odpowiedzieli. Coś nie halo. Rozumiem może w weekend, bo mogli nie pracować, ale dziś już powinni. Muszę jak najszybciej tą sprawę wyjaśnić, bo potem nie będzie czasu i obudzę się z ręką w nocniku jak się tak mówi.