Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dudekindzio

Ktoś zna dobre technikum gastronomiczne w Warszawie

Polecane posty

Gość Dudekindzio

Proszę o opinie, nie wiem, na którą szkołę się zdecydować...

Gość gość
Polecam Technikum Gastronomiczne ZDZ na Podwalu, córka mojej koleżanki skończyła tą szkołę i bardzo ją chwaliła :)

Gość gość
To szkoła niepubliczna, więc trzeba płacić, ale warto... Mój syn lepiej sprawuje się w placówce, gdzie musi wydać swoje pieniązki i przez to je docenia, nie chce ich marnować, więc się uczy :) A szkoła godna polecenia.

Gość gość
Właśnie przepisałam się z innej szkoły do Technikum ZDZ w Warszawie i do tej pory uważam, że dobrze zrobiłam. Byłam zdziwiona, że tu nauczyciele są tak wymagający, bo w poprzedniej szkole tak nie było. Cieszę się, bo przecież chodzę do szkoły, żeby dobrze przygotować się do zawodu, a nie po to, żeby leniuchować :) Dlatego polecam ZDZ

Gość gość
Ja też skończyłam technikum gastronomiczne na Padwalu i uważam, że to naprawdę dobra szkoła. Pracę też mam w porządku :) Więc chyba dobrze na tym wyszłam :)

Gość gość
Technikum Gastronomiczne ZDZ w Warszawie cieszy się nie lada powodzeniem :) Nic dziwnego! Dydaktyka na piątkę, sale wyposażone wzorowo, wykładowcy świetni. Tylko uczyć się trzeba :D

Gość gość
Mój syn skończył tą szkołę i mówi o niej w samych superlatywach, nauczyciele mili, ale równiez wymagający. Atmosfera super i bardzo ciekawe zajęcia. Więc chyba warto polecić Technikum ZDZ :)

Gość gość
Ja też słyszałem same pozytywne opinie na temat Technikum ZDZ w Warszawie, ponoć szkoła naprawdę godna polecenia :)

Gość gość
Na Podwale do Technikum chodzi moja przyjaciółka i naprawdę nie narzeka, choć ponoć nauczyciele są wymagający, ale też są w porządku. Podobno bardzo fajna atmosfera jest w tej szkole

Gość gość
Wniosek jest jeden Podwale 13 wygrywa!!!!

Gość gość
moja znajoma byla zadowolona z www.wshig.pl :) mowila, ze naprawde mozna sie sporo nauczyc

Gość gość
ja moge polecic te szkole www.wshig.pl - nie dla osob z warszawy, ale jest naprawde super ;)

Gość kulik
fajne technikum gastronomiczne jest w ZDZ w Warszawie, na ul. Podwale 13 w Wawie szkoly.zdz.edu.pl

Gość loraz
Polecam techniku gastronomiczne w ZDZ w Warszawie na ul. Podwale 13, bardzo fajny klimat, małe grupy , można się wiele nauczyć. Więcej informacji na stronie www.szkoly.zdz.edu.pl