Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jest coraz cięzej

Polecane posty

Gość gość

Pomocy ! nie wiem już co mam myśleć , co robić tym bardziej. wiem,że pewnie dla wielu z Was jesteśmy dzieciakami ale proszę o jakie kolwiek wypowiedzenie się w tej sprawie. a więc: znamy się już parę dobrych lat, lecz kiedy przestaliśmy się widywac codziennie , bo nie chdziliśmy już do tej samej klasy i nie spędzaliśy ze sobą codziennie kilku godzin, zrozumiałam,że jest dla mnie bardzo ważny . Mieliśmy ze sobą bardzo dobry kontakt,lecz wczyystko uleglo zmianie kiedy w dzień zakończenia roku, poszliśmy w parę osób się pożegnać. skończyło się tym,że leżeliśmy kilka godzin przytuleni do siebie rozmawiając o wszystkim, czułam się jak w bajce. moja bańka pękła, kiedy skończył się ten dzień,potem mimo tego,że parę dobrych miesięcy tylko się mijaliśmy, cały czas zalezało mi na tym człowieku, po ok.8 miesiącach, na jednej z domówek zebrałam się i powiedziałam mu co czuje, stwierdził ,że nigdy nie myślał o mnie w ten sposób, że wie,że tylko by mnie zranił . Po upływie 6 miesięcy, kiedy ułożyłam sobie wszytko, starałam się pogodzić, zadzwonił o mnie w nocy i gadaliśmy tak z 4 godziny, po tym następpnego dnia, kiedy mnie mijał, udał,że mnie nie widzi. niby mamy się jutro spotkać w gronie paru znajmych, ale jakoś nie wieżę ,że to nastąpi -.- strasznie mnie to boli, że ta rozmowa nie brzmiała jak rozmowa zwykłych znajomych. zresztą czemu miałby dzwonić akurat do mnie ? mógłby zmnienić zdanie ? o co mu może chodzić ? proszę o opinię z zwenątrz ; )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować