Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle_from_Ustrzyki

Wyzerowalem sobie wszystkie gniazdka w mieszkaniu

Polecane posty

Gość cOOle_from_Ustrzyki

już mnie nie kopie komputer stacjonarny gdy dotykam obudowy i niechcący stykne się z kaloryferem :D ps. ponoć pioruny już mi nie straszne, chociaż przez 5 lat użytkowania mieszkania nigdy nic mi się nie spaliło podczas burzy :classic_cool: pps. gardze każdym kto podczas burzy wyłącza urządzenia elektryczne :D

Gość bernank
co zrobiłeś idioto ? czy nigdy nie słyszałeś o wyłącznikach odgromowych, uziomie spełniającym normy techniczne i instalacji ogdromowej ? do instalacji C.O. podpiąłeś PE komputera ? w mordę jeża , podaj do siebie namiary do zaproszę tam zakład energetyczny i zrobią pomiary

Gość cOOle_from_Ustrzyki
http://gg.gg/zerowanie 😴 resztę twojego bełkotu pominę pogardliwym uśmieszkiem ;)

Gość shramm_do_gniazdka
podpisano: nieopierzony bocianek :classic_cool:

Gość mandryl
To gdzie teraz wlorzych PACHOLA

Gość bernank
słuchajcie, idiota pospinał spinaczem biurowym punkty zerowe instalacji elektrycznej , czyli punkt N razem z wyprowadzonym bolcem w gniazdku , czyli PE i się cieszy , a instalację w gniazdkach ma zapewne w aluminium i się cieszy jak dziecko, że go nie jjeebnie w czasie burzy , baran !

Gość gość
Aluminium? Może u ciebie w popegeerowskim chlewie który przebudowałeś na dom stosowali takie instalacje. :D

Gość bernank
spadaj głupku, znam się na tym i wszystko robię w miedzi , uziomy również i na mirnikach z dokładnością do 0,02 wszystko sprawdzam i zapisuję w protokołach , jeleniu !