Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość gość
wspolczuje. na nowo to samo- kupki zupki, non stop zdzieckiem. nie dla mnie.

Gość gość
szczescie. o czym ty mowisz. mnie dopiero po 3 latach wziela jakas depresja. wczesniej przez 2,5 roku wychowywalam corke sama. bylo ciezko ale dalam rade.

Gość gość
kocham ale chyba nie potrafie jej dac tego co popwinna dac matka. jak jej nie ma tesknie. jak jest mam dosc, ze co chiwle mamo to mamo tamto. ze placze, ze wrzeszczy. szalu dostake jak jest halas. potrzebuje ciszy i spokoju.

Gość gość
A ile masz lat ?

Gość Mama5dni
To już niedługo wielki dzień;-) Ja 5 dni temu urodziłam w 42 tc, niestety poród miałam wywoływany.

Gość tezz2go
hej ja też mam termin na piątek, ale wczoraj byłam u ginka i już dziś idę do szpitala

Gość tezz2go
a boję się strasznie, miał być poród naturalny, ale mała obróciła się poprzecznie i ponoć nie mam na niego szans:(

No to powodzenia :)) ja dzisiaj w nocy myslalam ze to juz dostalam jakby kolki na calym brzuchu i ogromny bol w dole brzucha nogi mialam jak z waty ale pochodzilam i przeszlo..

Gość gość
Ja mam termin na czwartek - już pojutrze, ale lekarz mówi, że nic się nie dzieje jak na razie. Nie boję sie bo jeszcze nie wiem czego to moje pierwsze.

Gość gość
ja mam termin za 2 tyg, ale od 3 dni lekkie skurcze czuję. Boję się tego nieznanego. zreszta nigdy jeszcze w szpitalu nie leżałam.

oj dziewczyny tak sie boje :( ehh nie wiem co mnie czeka jaki ból jaki poród przeraza mnie troche to wszystko ale z drugiej strony nie moge sie doczekać az ujrze swoja dzidzie..