Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyszekzbydgoszczy22

moja dziewczyna jest dla mnie nieatrakcyjna

Polecane posty

Witam serdecznie, Jestem w związku z moją dziewczyną Asią, w którym jestem nie szczęśliwy. Kocham ją, mimo że jest gruba (65kg przy wzroście 172 cm), która zresztą jest przeciętna. Od dawna znoszę jej humorki, wiecznie się jej nic nie podoba. Wyzywa mnie, nie raz podniosła na mnie rękę, ponieważ trzeba do mnie powtarzać po 10 razy, a to ją wyprowadza z równowagii. Mam oprócz tego podejrzenia, co do jej wierności. Od dłuższego czasu brakuje tej chemii, w ogóle nie sypiamy ze sobą z jej powodu. Nie wiem czy dalej tkwić w tym chorym związku.

Gość gość
ty jestes prze p******y, przemusiu 22

Gość gość
ona jest gruba ? jestes p******y.

Widzę że na forum odzywają się tylko wieloryby.Dla was szczupła dziewczyna to 70kilogramowa pontoniara .Chce żeby się wypowiedziała jakaś normalna osoba ps.chyba was dawno ktoś nie puknął .

Gość gość
Znajdź sobię top modelkę z biustem F, nie będziesz narzekać ;) Ps. Kobiety się nie kurczą tylko dlatego, że ktoś zechce je r****ć :D konkurencji nie brakuje.

Gość like_a_diamond
ja przy wzroscie 161 waze 52 kilo. Dowiedzialam sie czytajac Twoj post,ze rowniez jestem gruba...smiech na sali...

Gość gość
pewnie ty te jestes dla niej nieatrakcyjny, innaczej by sie wziela za siebie.

Gość gość
gruba jestes.

Gość gość
W którym miejscu? Wszystkie jesteście takie szczuplutkie lalki z dużymi biustami, szerokimi biodrami i długimi nogami? Nie wiedziałam, że piszę z celebrytkami.

Gość gość
Autor poszedł. Koniobijco ty masz laskę w formacie jpg albo taką 2x większą niż podałeś. Bardzo seksowna, zacznę tyć, żeby też taka być.