Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalllamannna

seks dla mnie moglby nie istniec

Polecane posty

Gość zalllamannna

Pomóżcie mi.... Mam dopiero 22 lata z chłopakiem jestem juz od ponad 2 lat. Od roku mieszkamy sami i sami sie utrzymujemy. Chodzi o to ze zawsze se..ks z nim bardzo sprawiał mi przyjemność. Potrafiłam mieć nawet kilka or...gazmów.... od ok poł roku jest totalna załamka. Se...ks mógłby dla mnie nie istnieć. Wręcz nie lubie go. Szl...ak trafia jak sobie przypomne jak było kiedyś. Chłopak też zauważył że się zmieniłam. Wypomina mi ze kiedys potrafiliśmy sie kochac po kilka razy a teraz cięzko mnie namówić na jeden raz. Czuje sie winna ale na serio nie wiem co mi sie stało. Myślalam ze to związane ze stresem bo miałam okropna pracę ale juz zmieniłam, jest ok, radze sobie ale problem seksu nie minąl. co robic??? może jakas wizyta u lekarza????

Gość NAJARANA
wiesz co??? pewnie to minie z czasem... tez tak miałam z chłopakiem tylko ten problem wystapil u niego... jakos mniej mu się chciało, nie staral się robil to tylko po to aby było zrobione.. a teraz nagle wszystko się zmienilo znowu ma ochote wrocily urozmaicenia itp. a dodam ze on ma 21 a ja 20 lat

Gość zalllamannna
myślałam tez o tym że to przez to iż przytyłam... od stresu w poprzedniej pracy zajadałam więcej, cześciej... po prostu się zaniedbałam... moze to jest powód??? przestalam się sobie podobac (chociaz chłopak mówi że jemu sie podabam taka jaka jestem) może to tu jest problem? bo kiedys bylam szczupła i bylam dla siebie atrakcyjna... teraz po prostu przytylam i juz nie akceptuje swojego ciala tak jak kiedys. Nie potrafie się rozluźnić w seksie bo myśle ze tu i ówdzie mam za duzo...

Gość NAJARANA
ty masz o tyle dobrze ze mówisz ze przytylas a chłopak nadal miał ochote i ma... a u mnie odwrotnie tez ja przytylam i ti sporo a tu chłopakowi przestalo się chcieć ... bylam pewna ze się mu nie podobam... jestem gruba i nie atrakcyjna.... a tu jednak CHYBA NIE O TO CHODZILO BO WROCILY MU CHECI...wiesz co zrobić żeby znowu czuc się atrakcyjniejsza??? zacznij uprawiac jakiś sport... np. zapisz się na zumbe albo jakiś rower... zobaczysz ze od razu będziesz się lepiej czula mimo ze nie zrzucisz kg... wiem bo działa to na mnie i too bardzzzoooo

Gość gość
Szlag, a nie szlak.