Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylvia18

czy moglam zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość sylvia18

19.07(piatek) w nocy uprawialam seks z moim chlopakiem pekla nam prfezerwatywa wlasnie mialam ostatni dzien okresu ale jeszcze na nastepny dzien w sobote i niedziele poleciala mi krew balam sie ze moge zajsc w ciaze iw poneidzialek z samego rana 22.07 zazylam tabletke escpelle zas 27.07 znow dostalam oklresu i kjest do tej pory czy moge zajsc w ciaze i teraz okres znow co mam jest skutkiem zazycia tablertki troche o opinie i porady

Gość gość
Jak to jest, że za uprawianie seksu biorą się dzieciaki, które nie wiedzą w ogóle nic na temat własnego organizmu? Doucz się, dorośnij a potem zabieraj dla sprawy dla dorosłych.

Gość gość
to ze jestem mloda i nie odswiadczona to nie znaczy ze od razu musisz po mnie jezdzic ja tu napisalam zeby ktos mi pomogl a nmie zeby jeszcze bardziej mnie pograzyl;/

Gość gość
a tabletkę skąd wzięłaś? Bo jeśli byłaś u lekarza to na pewno ci powiedział, że tak nie zajdziesz

Gość gość
od lekarza wzielam ale nie bylam u swojego ginekologa bo byl na urlopie bylam u najgorszej ginekolog w mojej miescie i powiedziala ze moge zajsc wiec boje sie prosze pocieszcie chociaz:

Gość ziutaaa
no to jak ci ginekolog powiedziała, to co sie głupio pytasz na foroum? polecam zajrzeć do książek z biologii i doczytać, jak rozmnażają się ludzie.

Gość gość
Laska, jak takie głupie pytania zadajesz to się musisz liczyć z tym, że będą po Tobie ludzie jeździć. Jesteś niedoświadczona i smarkata a potem takie baby zachodzą w ciążę i jak to ma dobrze dziecko wychować? Skoro nie wiesz jak wygląda Twój cykl to nawet nie wiesz kiedy możesz uprawiać seks żeby nie zajść w ciąże.. Ah.. szkoda gadać, wstydzić się powinnaś!

Gość gość
Oj zejdzcie z niej.... bo wy zawsze wszystko wiedzialyscie! Autorko masz normalne krwawienia , w ciazy nie dostajesz okresu a jesli juz dostaniesz jest to mniej obfity i trwa gora dwa dni:-) wiec nie martw sie zza wczasu:-)

Gość gość
Ja po prostu uważam, że seks nie jest dla dzieci.