Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŻONY POLICJANTÓW MAJĄ DOBRZE TERAZ BO POLICJANCI SPORO ZARABIAJA

Polecane posty

Gość gość
tak sie składa że znam kilku tylko o jednym moge powiedzieć ze nie jest d****arzem za to jest leniem i chociaz do zony odnosi sie z szacunkiem to ona jest jak słuzba on tylko lezy i spi albo oglada tv a reszta to przemocowcy i kurw/iarze

Gość gość
bo pielęgniarki mają wyższe wykształcenie a policjanci sa jacy są ale piszecie głupoty mój syn jest po studiach historii i pracuje w policji mgr. a co pielęgniarki ? łapówki biorą znam takie bo sama leżałam w szpitalu.

Gość gość
no tak.. znam wielu policjantów, którzy biorą łapówki :) a żadnej pielęgniarki, chyba, że łapówkami nazywacie wciskane na siłę czekoladki

W Wieliczce sa niscy policjanci, wiedza ponizej krytyki.To samo w Gdowie, sa tam niscy policjanci, smieja sie z nich ze sa podobni do pieskow preriowych. Wymogi w policji wzrost minimum 180 cm. Co to ma byc, zaden bandzior nie boi sie niskiego policjanta.Ja zmienilam opinie o policji gdy sie dowiedzialam jak policjanci posuwali nieletnie dziewczyny, byla taka afera kilka lat temu, naglasniala ja telewizja polska. W Wieliczce pracuje do dzisiaj Rafal Drag ktory wyzywa tam kobiety od kurw.