Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokus

wczoraj widziałam gejów w Katowicach masakra

Polecane posty

Gość szokus

Wybrałam się wieczorem na sławetną ulicę Mariacką. Miałam ochotę coś zjeść, ulubiona pizzeria była zamknięta więc wybór padł na kiełbaskę z curry z pysznymi frytkami polanymi majo. Siedzę sobie na tylnej Mariackiej w oczekiwaniu na zrealizowanie mojego zamówienia, był to wieczór, więc na szczęście słońce mi nie przygrzało- gdyby było inaczej stwierdziłaby, że mam jakieś omamy, fatamorganę, etc.... No i tak siedzę, patrzę....idzie dwóch kolesi, wiek ok. 27 lat, zadbani, trzymają się za rękę. Myślę : WOW! Odważni. Odprowadzam ich wzrokiem; wsiadają do samochodu. Nie odjeżdżają. Kierowca siada okrakiem na swoim koledze i wpadają w taką głęboką ślinę, że odechciało mi się jeść....Samochód stał naprzeciw mnie, więc wszystko doskonale widziałam. Całowali się bardzo namiętnie, intensywnie, głęboko. W pewnym momencie kierowca zaczął wykonywać takie ruchy, jakby miał penisa w doopie. OBRZYDLIWE. Macali się po klatce piersiowej... to wszystko trwało ok. 15 min. I do dziś myślę o tym. Szkoda mi rodziców tych chłopców. Ehhh.. widzieliście gejów na żywo?

Gość gość
co wy macie do gejów tacy sami ludzie jak wy!

Gość Widzialam_i_to_nie_jednego
W Katowicach, w klubie Scena znajdziesz gejów i lesbijki.

Gość gość
jedz do włoch to zobaczysz np na parkingu multum gejów zapraszajacych podroznych do seksu fujj

Gość gość
a Ty jak p******a patrzyłas 15 minut na nich????

Gość gość
Jako facetowi geje i nie przeszkadzają, ale zjawisko odwrotne- babochłopy jest tragiczne i niestety nasila się z czasem.

Gość gość
pewnie patrząc na nich podobało się jej

Gość gość
widzialam jak w bialy dzien gej masowal innemu gejowi pyte az do wytrysku

Gość gość
A mi szkoda ciebie autorko! Taka trauma czekajac na kielbaske hahaha Swoja droga to faktycznie sie rozpieszczasz kolacjami na miescie haha No i to Polska dla nas, 100 lat za murzynami, ze para gejow to jak malpki w zoo. ah, ludzie zobaczcie troche swiata i nic was nie bedzie dziwic, zacznijcie zyc, a nie bedziecie musieli gapic sie na innych calujacych sie przez 15 minut. Smutne i smieszne jednoczesnie!

Gość gość
fajnie miałaś dobre jedzenie i seans erotyczny jednym słowem dobrze trafiłaś...ale prawda jest tak że ohydny to widok jest !!!

Gość gość
do szokus - i co jak się r****li to miałaś mokro w majtach?

Gość gość
kto to taki co tak bardzo szczegóły chce znać zapytaj siebie jak na ciebie to działa..a ty byś miał/a?

Gość jhtefrtdfxghdjxs
robicie jakąś aferę wokół gejów a jak się chłopak z dziewczyną pie**ą w aucie to jest spoko a jak geje to już nie

Gość zakaz_pedałowania
Bo to niesmaczne i wbrew naturze.:classic_cool:

Gość jhtefrtdfxghdjxs
teraz wszystko jest niesmaczne i wbrew naturze.trzeba zaakceptować świat jakim jest

Gość zakaz_pedałowania
Sam sobie akceptuj miałka parówo pozbawiona kręgosłupa:D

Gość jhtefrtdfxghdjxs
czy to że będziesz wyzywać coś ci da? może sam masz jakieś skłonności homoseksualne

Gość gość
po prostu brak tolerancji

Gość gość jak trzeba
Teraz, po czasie kojarzę sytuację.. Jednym z tych chłopaków ja byłem i pamiętam tę obleśną choć młodą jeszcze babę. Prawie doszedłem, ale jej widok skutecznie mnie powstrzymał.. :((

Gość gość
a ja mam swoje życie i pier.. kto się z kim pieprzy wam radzę to samo każdy niech patrzy na siebie

Gość gość
ja myślę że oni często parkują pod śmietnikiem i tak jest np. na os.miłe zacisze w katow.

Gość gość
Zmusili mnie do tolerowania pedalstwa, ale nigdy mnie nie zmusza do zaakcetowania tego !!!!!! Pedalstwo jest obrzydliwe. Jak facet rznie faceta, ochyda!!!!! Zeby sie jeszcze z tym nie obnosili, to mialabym to gdzies, ale te zboki sie coraz bardziej z tym afiszuja. I myslalby kto, jacy wy tolerancyjni. Homo jest wbrew naturze, a malzenstwo tworzy tylko I wylacznie kobieta I mezczyzna I nie ma innej opcji.

Gość gość
Różne anomalie się zdarzają. Ta akurat należy do najobrzydliwszych. Niestety istnieje tak długo jak istnieje człowiek. Zoofilia, pedofila, nekrofilia też istnieją co nie znaczy że należy je promować. Ot wybryk natury.

Gość Maxxx27
...patrzyłaś na nich i pewnie się śliniłaś skoro tak dokladnie opisujesz co robili...

Gość Maxxx27
A wiecie, że większość "homofobów" to ukryci geje?

Gość gość
Jestem przeciwny pedałowaniu nie trawie tego jak chłop z chłopem chcą się pukać niech to robią w domu a nie pokazują się na widoku do tego jeszcze w aucie ładnie musiało to być obleśne takiego jednego czy drugiego to bym pod ścianę postawił i p*****lnął seryjką i to prężnie

Gość gość
tez by mnie zemdlilo, nie lubie lizacych sie par bez wzgledu na plec :O ale co do samych homo nic nie mam, dwojka gejow wynajmowala mi pokoj kiedys, tak otwartych, milych i przyjaznych osob ze swieca szukac :)

Gość gośćpat
Mnie kiedyś w Sosnowcu zaczepił młody chłopak gdy ja rozdawałem ulotki, i chciał mnie zaprosić na przedstawienie do teatru, ale byłem ze znajomą i grzecznie odmówiłem, ale jak odchodził to miałem ochotę za nim pobiec i chociaż dać mu mój numer, ale zabardzo się bałem reakcji znajomej i potem bardzo żałowałem, nigdy już go nie spotkałem a szkoda bo był bardzo miły, ładnie ubrany i taki ładny, ah gdybym mógł cofnąć czas...