Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saskia233

wyslalam zdjecie a on przestal sie odzywac

Polecane posty

Gość saskia233

Pisalam z facetem na sympatii. Poprosił mnie o wysłanie zdjęcie (ale jakos strasznie na to nie nalegal, napisal ze jesli nie mam to tez ok). Wygrzebalam jakas fote z czelusci dysku, wysłałam mu ja, a on po prostu przestał pisac.:( Przedtem pisal codziennie, a teraz mija 3 dzien i zero kontaktu z jego strony. A naprawde nie jestem jakims strasznym pasztetem chociaz pewnie w to nie uwierzycie. :D :D Czemu on sie tak zachowal? Troche mi smutno, bo bardzo dobrze mi sie z nim pisalo. :(

Gość gość
okazalas sie na tyle brzydka ze przestal pisac to normalne w czasach kiedy na necie siedza prawie same dziewczyny

Gość gość
nie spodobałaś mu się i tyle. Choć dzisiaj trzeba mieć nasrane we łbie żeby szukać kogoś przez portale randkowe, tam siedzą sami popaprańcy i ofiary życiowe. Chcesz mieć faceta, który jest taką ciapą, że nie potrafi w normalny sposób poderwać dziewczynę tylko robi to przez portal randkowy ;] Podobnie z laskami, akt desperacji, żeby siedzieć na czymś takim, no ok rozumiem jeszcze te stary panny po 35 roku.

a dla mnie aktem desperacji jest włóczenie się po klubach z koleżankami i przesiadywanie w nich godzinami w nadziei na to, że jakis podpity koleś zechce którąś przelecieć, bo tylko tacy sie tam włóczą

Gość gość
no to też prawda, przecież w klubach i na dyskotekach nie znajdziesz "przyszłego męża", tam same d*pczyki chodzą.

Gość gość
Taki los starych panień. Mogłaś mu wysłać fotę 3 razy większej, może lubi wieloryby.

Gość gość
Wyślij mi tą fotę, sprawdzę co z tobą nie tak i obiecuje, że codziennie będę wysyłał ci spam :D cba@mailplus.pl

Gość saskia233
Wiedzialam, ze uznacie mnie za potwora z wygladu. :D :D Ale ja naprawde nie jestem brzydka. Facet sam do mnie napisal, pisal, ze bardzo dobrze mu sie ze mna rozmawia a teraz sie nie odzywa? :( On byl raczej przecietny niz boski, ale nie przeszkadzalo mi to. A konto na sympatii, bo po prostu nie mam gdzie poznac faceta. Studiuje raczej damski kierunek, w klubie bylam raz w czasie mojej calej studenckiej kariery :D, w gronie znajomych mam prawie same kobiety. Gdzie miałabym poznac nowych ludzi?

Gość gość
Jak nie możesz poznać kogoś normalnie to w internecie tymbardziej nie poznasz. Mogłaś mu się podpytać na początku jaki typ dziewczyn lubi itp. Może jesteś niską brunetką a przeciętniak ma fioła na punkcie wysokich blondynek ;)

Gość gość
*tym bardziej

Gość gość
jest dużo sposobów tylko trzeba być otwartym i w miarę pewna siebie, wystarczy dać facetowi sygnał w postaci uśmiechu, wzroku, czy trochę bezczelnego dłuższego wpatrywania się. I można poznać wszędzie, na studiach, na innych kierunkach, w autobusie, w sklepie, wszędzie, ale najgorsze są kluby i dyskoteki, bo tam chodzą faceci którzy chcą przeważnie zaroochać.

Gość saskia233
Napisała mi kiedys, że wszystko mu jedno. ;)

Gość saskia233
Głupio mi sie tak bezczelnie gapic na faceta. :D Na moich studiach za bardzo nie da sie nikogo poznac. Spedzam na uczeni 9-10 godzin :O, a na roku mam 22 dziewczyny i 3 chlopakow, w tym jeden zajety. :D

Gość gość
nie spodobałaś mu się proste...

Gość gościówaxxxxx
Autorko zamiast ślęczyć głupio w necie idź zarywaj facetów na jakiejś impiezie, wybawisz się, może kogoś poznasz, ale przede wszystkim spędzisz miło czas. Jak można uzależniać się psychicznie i przeżywać bo jakiś gościu z netu, którego na oczy nie widziałaś, nie odpowiada po wysłaniu zdjęcia?

Gość gość
ale też wiem z doświadczenia ,że zdjęcie nie świadczy o urodzie bo może być bardziej lub mniej udane...najlepiej to jak wyglądasz w realu świadczy o Twoim wyglądzie

Gość gość
Zdjecia? Pfff w wiekszosc ludzi wygladaja lepiej w realu niz na zdjeciach na ktory jest nienaturalny usmieh

Gość gość
Autorko- po pierwsze, ile się znacie z tym facetem? Jestes podłaman tym, że brzydko cie olał? Jesli nie jestes, to tez zwyczajnie o nim zapomnij i tyle. po drugie, okazał się bucem, burakiem. Normalny facet normalnie zakończy znajomość, powie, ze to nie to, a burak przestanie się odzywac i zniknie. Chciałąbyś miec takiego buraka, co to tylko na wyglądzie się skupia i nawet normalnego "żegnaj" nie umie powiedziec? Przeciez to jakiś chory kolo! Czego on się spodziewał, że na sympatii na miss world trafi?:O Tym bardziej, że tak jak mówisz, sam nie jest rewelacyjny, a target ma taki wysoki, że o matko :O Olej gnoja i tyle.

Gość saskia233
Nie jestem podlamana. :D Tylko najpierw gada, ze mu to bez roznicy jak sie wyglada, a potem takie zachowanie. Mogl chociaz napisac, ze sorry ale nie jestes w moim typie. :O

Gość saskia233
Aj ci faceci. :p

Gość gość
szkoda twojego życia i czasu na zastanawianie się dlaczego zrobił tak, a nie tak. Olej go i żyj dalej. I nie szukaj już lepiej na portalach randkowych, siedzą tam loozerzy sami, którzy mają urode gremlina, a liczą, że znajdą miss świata conajmniej;]

Gość saskia233
Zawiesiłam konto. ;) Teraz zastanawiam sie czy go trwale nie usunac. :D

Gość gość
dziewczyny robia dokladnie tak samo widac 90% ludzi na tych portalach szuka szybkiej przygody nic wiecej

Ale wszyscy twardo pisza w profilach "małżenstwo: bardzo wazne", "chcesz miec dzieci: oczywiscie", "szukam: miłości". :D :D

Gość gość
i każdy "alkohol okazyjnie" ;]

Gość gość
a do papierochów sie przyznają? :P pytam z ciekawości, bo tam nie siedzę :P

Zazwyczaj pisza "papierosy: nie przepadam" czy cos w tym stylu. ;) Wszyscy na sympatii sa idealni. :D

Gość gość
aha, a potem jak rpzychodzi co do czego, to pewnie smród papierochów, fajka za fajką i codziennie po trzy piwka wypijane :D rzeczywiscie wszyscy tacy krystaliczni na tej sympatii,piękni, doskonali :D