Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majka012345

KWIECIEŃ 2014 PRZYSZŁE MAMY

Polecane posty

Kasia jak ja cie rozumiem dzisiaj mam wlasnie takiego dola ech wszystko mnie drazni i to oczekiwanie :-( Tez mnie kluje w szyjce jakby...

No ja jak chodzę lub coś robię to mnie podbrzusze właśnie pobolewa i kuje... i brzuch trosze ciągnie a mała się rozpycha. Miałam ciuszki prasować ale ni w siedzącej ni w stojącej pozycji nie wygodnie :(

Ech teraz juz jest dla nas najgorszy okres każda z nas cos boli szczyka kluje ja oczywiście sie zdrzemnelam masakra ciagle bym spala chyba swiderku przesadzilam z tym spacerem wiem bo normalnie tak mnie bolą pachwiny ze ledwo wstaje do kibelka na siusiu, mnie czasami cos tak żakluje w cipci nie często powiem wam ze dzis totalnie nie dałabym rady rodzic czuje sie jak zdechlak wogole to zastanawiam sie co u Zorro i Domella no i oczywiście tez czekam na dalsza cześć Alicjii bo super to opisuje;-) wlasnie wysłałam męża do sklepu bo mam taka chętke na cos sweet i na jakieś picko dobre wogole na wszystko hehe jutro wypadałoby mi zaprosić koleżankę bo jej obiecalam ale kompletnie nie mam ochoty na gości ble... Wiktorowianko ja wlasnie nie umiem sobie sama wyskubac co dopiero Henna ostatnio próbowałam i mąż tak sie ze mnie śmiał ze mam wybrakowana jedna brew ze sobie dziurę zrobiłam hehe wiec wolałabym tym razem nie ryzykować hehe

Józka, Fionka umieście tez fotki na fejsie tak jak Helnka planuje o ile chcecie sie podzielić z nami waszymi pociechami;-)

Gość gość
Zaba90:) Kasia jeszcze troszkę i bóle przejdą .Ja tez czuję bóle pachwin i klocia i od wczoraj jak złącze nogi to mnie tam boli ale chyba tak musi byc bo na wizycie gin by zauwazyl ze cos sie dzieje czy może jakieś podraznienie ale nic nie mowil

Dziewczyny mam takie pytanie bo gadałam dziś z mama swoją i ona mi mówi, że jak przychodzi ta pielęgniarka po porodzie to też zagląda w krok a ja się zdziwiłam bo przecież tam cieknie.. to jak? Myślałam, że zagląda gin po tych 6 tygodniach czy jak przestanie cieknąć..

Gość pierworodka896
Hej dziewczyny!! Wlasnie.was.zaczelam nadrabiac ,po przebytym przeziebieniu:-( ja.sie wlasni dopisalam Tzn.wyslalam.prosbe o dolaczenie.do.grupy na fb To jest rzeczywiscie dobry pomysl:-)

Czaruś Helenki jest boski,właśnie widziałam fotkę na fb.Mp88 nie martw się ja również nie umiem sobie sama wyskubać brwi,właśnie jutro mam wizytę u gin to zamierzam po drodze wejść do kosmetyczki się wyskubać :) BiedronkaM to to dobrze mama Ci mówiła że położna która przychodzi do domu po porodzie zagląda w krocze,po prostu ona tam zagląda czy się dobrze wszystko goi, bo moja koleżanka teraz urodziła i właśnie mi opowiadała że to takie mało komfortowe :( Pierworodka896 a co Ci dolegało i czym się leczyłaś bo ja właśnie też kończę się kurować?

No właśnie jak to jest? Bo jak się leży w szpitalu to też przychodzą i co na sali każą tak pokazywać kroczę? Wszystkim leżącym? Też się zastanawiam jak to będzie jak wycieka wszystko ;/

MP88 widzę, że i Ciebie smaczek na sweet dopadł :) Ja właśnie wróciłam z biedronki, bo mnie też coś wzięła chęć na jakieś ciasteczka z czekoladą :) W domu ptasie mleczko leży, ale co ciasteczko to ciasteczko :) Widzę, że KAFE ruszyło pełną parą :) Potwierdzam :) Czaruś od Helenki to prawdziwy Słodziak :) Co do regulacji i henny brwi to i ja się wybieram w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję, że zdążę, bo dziś się dowiedziałam, że koleżanka co miała termin na 20.04 właśnie dzisiaj urodziła :)

Gość miska22
Śliczny ten mały Helenka!:) Kurdę jak oglądam takie bobasy to zazdroszczę że ja jeszcze nie :( _____ Dzisiaj było 5 telefonow z pytaniami czy to juz.... ;/ Ale już chyba przestałam się tym stresować, przestałam czekać, choc nie ukrywam, że miałam nadzieje, że to dziś będzie ;) Ale co tam mam lepszy humorek jak tak wysprzatałam.. No i okazalo sie ze 1.04 maz jednak ma wolne :) Chociaz od 5.04 ma tydzien nocek tzn jedzie o 18 i wraca po 7 rano :( Trochę smutno jak mała wykluje się na ostatnią chwile ale doszłam do wniosku że nie mogęsie tak tym wszystkim stresować, przecież jestem duża, dam sobie radę!:) Wykąpana już pochowam jeszcze do zmywarki i spakuję tą torbę do końca ;p Znając życie mama zajdzie po 8 i będzie "o rodzisz" "nie czemu" "bo torba" ;/ Ale musze to w koncu zrobić !! :) Może to dlatego nie rodzę bo za dużo na ostatnią chwilę zostawiłam hihi ___ Jutro znowu mam ktg, i już ustalimy datę wywołania... Mam nadzieje, że nie zostawią mnie od razu w szpitalu ____________________________________________________________ Powiem wam że ja już też nie daje rady, jest mi po prostu ciężko usiąść, wstać, schylić się, obrucić jak śpie boli z każdej strony, ciągnie, brzuch ciężki :) Nie wiem skąd dzisiaj ten przypływ energii hehe

no finezyjka nawet mnie nie strasz, ja też się do kosmetyczki umówiłam na wtorek i mam nadzieję, że zdążę..kurczę, do mnie naprawdę nie dociera że ja mogę urodzić praktycznie w każdej chwili..;-)

Gość miska22
A ja tam robię brwi sama!:P choć nie ukrywam, że narobiłyście mi ochoty na hennę :) Wogole wlasnie tez mam brzydkie ale juz mi sie dziś nie chce ich robić hehe

Gość motylekkkkkkkkk
akceptujcie mnie :)

finezyjka nie strasz mnie! Bo ja mam na 20.04... a dziś mnie brzusio jakoś dziwnie boli chociaż mała baaardzo aktywna! :) kurde ja nie wiem jak to jest cieknie i zagląda.. :| wole, żeby mój gin tam zaglądał.. koleżanka jak rodziła to byli studenci i każdemu musiała pokazać.. :|

Gość motylekkkkkkkkk
ale ladne kobietki:)

no pewnie miska, że dasz sobie radę;-)..to może przygotuj już sobie wszystko z tą torbą i w ogóle to może się w końcu zacznie. Mała stwierdzi, że mama już ogarnęła co miała ogarnąć więc można wychodzić;-)

Gość gość
Zaba90:) Co do poloznej to ona przychodzi i zaglada czy sie wszystko goi i nawet szwy zdejmuje a w szpitalu to normalne po porodzie codziennie przy każdym obchodzie tez sie pokazuje przynajmniej u mnie w szpitalu i to przy pacjetkach lezacych na sali

Gość motylekkkkkkkkk
Swiderek ale masz fajne wloski i psa:)

Kochane wiem ze was mecze ale ja sie tak poce zalamka dupsko mi sie najbardziej poci;( siedzę a dupa mogłeś leze tez no niech to juz sie skończy jakis żart poprostu

Gość motylekkkkkkkkk
MP a jakie masz cisnienei?

Gość motylekkkkkkkkk
MP to nie powinnas miec celulitu na tylku jak tyle wody wylewasz:)

Czesc dziewczynki :) co do zagladania tam i ówdzie po porodzie to az tak bardzo nie leci. Jak juz sie wroci do domku to tak leci jak na okres. A ta polozna tylko raz zaglada czy dobrze sie goi :)

Gość miska22
Kurde dziewczyny wy tez nie możecie zmieścić się w torbie?? I czy bierzecie oprocz torby torebkę swoją??

a dziękuję motylekkk;-) ja tu patrzę na ten fb to my wszystkie takie fajne jesteśmy;-) a MP88 ja to nie wiem co Ci tu poradzić nawet..ale to chyba nie puchniesz przynajmniej.. a jeśli chodzi o te położne co przychodzą to właśnie nie wiem, ale pewnie sprawdzają czy się dobrze goi..

Hehe no wlasnie ja mam bardzo niskie ciśnienie a cellulit niestety mam hehe niesprawiedliwe co nie ;-)

Gość miska22
A z tą położną to faktycznie kiepsko ;/ niekomfortowa sytuacja

Gość miska22
Kurcze powiedzcie mi z ta torba bo mam problem :D Spakowalam dla siebie i dla dzidzi wszystko i mam pelna torbe a nie zmiescilam szlafroka i kapci pod prysznic... __ A dokumenty, ladowarke, tel do torebki? Czy nie bierzecie już torebki? __

no miska22 mnie akurat udało się spakować wszystko do jednej torby (oprócz pieluch i podkładów..bo to dałam do mniejszej torby) a tak to chyba nie będę brała torebki bo mam takie mniejsze kieszenie w torbie to tam dam dokumenty, tel i inne pierdółki..