Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośc00777

Najważniejszy dzień w waszym zyciu

Polecane posty

Gość gośc00777

Jaki jest dla was najważniejszy dzień w waszym zyciu?

Gość gość
ślub i narodziny dziecka

Gość jako1980rok
05.06.2001 rok dzień naszego ślubu

Gość gość
kiedy poznalam chlopaka i kochalismy sie tylko analnie to najbardziej pamietam

Gość gość
narodziny córeczki

Gość gość
u mnie też narodziny synka

Gość gośććććććććććć
Dzień w którym wyszłam za maż . Później dzień narodzin naszego dziecka .

Gość gość
Ślub, narodziny dzieci

Gość gość
kiedy poznalam murzynka na uniwerku i kochalismy sie tego dnia caly czas do rana

Gość gość
chyba jeszcze przede mną :) ślub i wesele nie zrobiły na mnie wrażenia, obrona mgr tez nie, pierwsza praca nie, lot samolotem nie, w ciąży jeszcze nie byłam, ale pewnie poród tez nie.

Gość Liliana1982
Dzień w którym poznałam mojego męża:) .

Gość gość
ja mam kilka dni: 1.01.10-od tego dnia jestem w związku z moim obecnie już mężem 24.12.2011-dzień naszych zaręczyn 19.06.2012-dowiedzieliśmy się, że będzie dzidzia 20.09.2012-ślub cywilny :) 24.01.2013-narodziny synka 14.04.2013-ślub kościelny :) :)

Gość nieeenjieeeniee
Moj tez dzien w ktorym poznalam swojego meza :)od tego wszystko sie zaczelo :)

Gość gość
ja pierd*** wszystko kręci się wokół chłopa oj, oj, oj a innych powodów do szczęści nie ma??

Gość gość
kobiety są uboższe na umyśle niż mężczyzni bo w dzieciństwie czytało im się bajki o królewiczach na białym koniu, o księżniczkach w pałacach, puszczało bajki o podobnej tematyce. Jak zaczęły dorastać to oglądały komedie romantyczne i dlatego teraz ich świat kręci się wokół mężczyzny. Ot, taka psychiczna krzywda.

Gość gość
gość kobiety są uboższe na umyśle niż mężczyzni bo w dzieciństwie czytało im się bajki o królewiczach na białym koniu, o księżniczkach w pałacach, puszczało bajki o podobnej tematyce. Jak zaczęły dorastać to oglądały komedie romantyczne i dlatego teraz ich świat kręci się wokół mężczyzny. Ot, taka psychiczna krzywda. xxx Smutna prawda. Dlatego współczesna matka powinna szukać bardziej rozwijających bajek dla swojej księżniczki, żeby jej życie nie kręciło się wokół zdobycia chłopa i urodzenia dziecka ;) Chociaż tu na kafe (po komentarzach sądząc) będzie z tym krucho.

Gość gość
to może uświadomcie nas co powinno być takie ważne?

Gość gość
a co sama nie potrafisz na to wpaść? ważne jest osiągnięcie czegoś, w co musiało się włożyć sporo wysiłku i pracy. Umówmy się że wyjście za mąż i urodzenie dziecka nie jest niczym szczególnym bo to robi większość kobiet na świecie.

Gość gość
A to sama nie wiesz co dla Ciebie jest ważne? Dla mnie ważne są chwile szczęśliwe, w których odczuwam dumę ze swoich osiągnięć albo momenty kiedy wzrusza mnie piękno otaczającego mnie świata, albo miłe chwile spędzone z ukochanymi osobami, albo coś co robię po raz pierwszy i sprawia mi to przyjemność, a czasem coś co robię po raz kolejny i sprawia mi to przyjemność. Wszytko co wyżej i wiele innych to dla mnie rzeczy ważne, ale żadna nie jest najważniejsza.

Gość gość
wazny był dzień w którym rozpoczęłam pracę, w której pracuję już 7 lat :D

Gość gość
Najważniejszy dzień życia: http://pl.wikipedia.org/wiki/Najwa%C5%BCniejszy_dzie%C5%84_%C5%BCycia Nawet w tym cyklu ludzie mieli ciekawsze "najważniejsze dni" niż mamuśki z kafe :D

Gość gość
"Umówmy się że wyjście za mąż i urodzenie dziecka nie jest niczym szczególnym bo to robi większość kobiet na świecie." Moze dla ciebie wyjście za mąż i urodzenie dziecka nie jest ważne ale dla innej kobiety najważniejsze na świecie.

Gość gość
a potem się dziwią, że mimo równouprawnienia mężczyn i tak traktuje się lepiej, i mają więcej przywilejów choćby w pracy. Każdy wie, że większosć kobiet ma wgłowie jeden cel - wyjście za mąż i urodzenie dziecka, a potem wrzucanie miliony fotek z tychże uroczystości na facebooka. I taka jest kobieta. Natomiast mężczyzna stale do czegoś dąży, chce się rozwijać, poznawać coraz to nowe rzeczy. (no chyba że pobrałyście sobie prostych chłopów dla którego największą rozrywką jest wypicie piwa po pracy, bo i tacy niestety są).

Gość gość
Mnie już w dzieciństwie podobała się historia Melanii Kicały i jej "najważniejszy dzień życia".

Gość gość
Moze dla ciebie wyjście za mąż i urodzenie dziecka nie jest ważne ale dla innej kobiety najważniejsze na świecie. xxx Nikt tego nie neguje. Cieszę się, że nie należę do tej grupy :D

Gość gość
"Umówmy się że wyjście za mąż i urodzenie dziecka nie jest niczym szczególnym bo to robi większość kobiet na świecie." Moze dla ciebie wyjście za mąż i urodzenie dziecka nie jest ważne ale dla innej kobiety najważniejsze na świecie. xxx to chyba dla jakiejś mega prostej o wąskich horyzontach. Wzięcie ślubu i wydanie ns świat potomka nie jest ŻADNYM osiągnięciem, bo to robi większość. Rozkłada nogi, uprawia sex a następnie rodzi dziecko. Co w tym takiego skomplikowanego?

a mnie się wydaje, ze większosć pytanych nie zastanowiła sie nad pytaniem. Albo ja jestem inna, sama nie wiem... Wiekszosć pisze ślub i urodzenie dziecka. Cóż w tym takiego ważnego? Tak sie zastanawiam... Ślub- formalizacja zwiazku, to już chyba predzej tym wyjatkowym dniem powinny byc zareczyny, jako dzień, kiedy nasz facet pokazał nam, ze kocha nad życie. Albo np. pierwszy raz słowo "mama" z ust malucha- to jest coś, co sie zapamiętuje. Urodzenie dziecka? Przecież w tym dniu ono tylko leżało :):) Nie wiem, taki mam pogląd- bo naprawdę odnoszę wrazenie, ze dziewczyny sie nie zastanawiaja, czy przeżyły keidys taki dzień, ze "łooooooo".