Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piter81

Czy 32 latek ma szanse na słodki uśmiech nastolatki

Polecane posty

Gość piter81

Czy normalna inteligentna dziewczyna w wieku 16-19 lat może pokochać na dłużej 32 letniego zadbanego atrakcyjnego faceta ze zmarszczkami i zakolami od stresującej pracy?

Gość gość
myślę, że tak o ile będziesz jej kupował co tydzień nową parę dżinsów i dawał kieszonkowe tak około 500-700zł

Gość makarenaxx
spokojnie pokocha ale mało kiedy takie związki dobrze się koncza..czas na wyszumieie i dojrzalosc, doświadczenia każdy musi mieć" tam gdzie warto dotrzeć nie ma drog na skroty"

Gość gość
chlopie toz wy jestescie na innym poziomie intelektualnym i w innym punkcie zyciowym sie znajdujecie. szukaj sobie kobiety, ale kilka lat mlodszej, a nie dzieciaka, ktory ma fiu bzdziu w glowie

Gość gość
nie, za to masz szanse na szczerbaty usmiech 60 letniego geja 🖐️

Gość gość
Pomiędzy 20a 30latkakami jest przepasc. Jak ma zrozumieć ciebie 19latka? Majac 21 lat spotykalam się z dużo starszym mężczyzna,myślę że po trochu traktował mnie jak małe dziecko, a ja go jak jak starszego brata

Gość piter81
Ale ja dobrze pamiętam a to nie było tak dawno temu,że gdy miałem naście lat to rówieśniczki były na prawdę bardzo inteligentne i mające wile ciekawych rzeczy do opowiedzenia,i nie chodzi tu tylko o moje byłe.Pamiętam bardzo dobrze że zawsze jak poznawałem wtedy jakąś dziewczynę to toczyliśmy długie dysputy czy to światopoglądowe czy też o swoich pasjach.Oczywiście zdarzały się też głupiutkie ale o dużej części złego słowa nie powiem.

Gość gość
Ty szukasz kobiety, czy dziecka?

Gość piter81
uppp