Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania95

pomoc

Polecane posty

Gość Ania95

Witam, mam 18 lat, jestem w 7 tygodniu ciazy. Chcialabym urodzic to dziecko, niestety moja matka wyrzucila mnie z domu, a cala rodzina stoi po jej stronie. Od zawsze slyszalam, ze jestem najgorsza, beznadziejna, choc uczylam sie dobrze w najlepszej szkole w moim miescie. Nie mam dokad pojsc, nie mam pieniedzy, zeby gdziekolwiek isc. Nie dostane tez zadnej pracy, poniewaz mature pisalabym dopiero w nastepnym roku. Nikt z rodziny nie moze mi pomoc, moglabym byc u kolezanki lub ojca tego dziecka... Ale bije sie, ze ona moze mnie tam znalezc lub ze on w koncu mnie wyrzuci... Jest bardzo nieodpowiedzialny, jego rodzice juz wiedza o mojej ciazy. Ciesza sie, bo mysle, ze dla nich jestem odpowiednia osoba dla ich syna... Niestety na pomoc finansowa z jego strony nie moge liczyc... Prosze, czy mozecie mi pomoc? Czy sa jakies miejsca, gdzie miglabym spokojnie zamieszkac. .? Dodam, ze nie boje sie zadnej pracy...

Poszukaj w swoim mieście lub najbliższym większym - na pewno jest miejsce dla przyszłych matek.