Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wymigac się z imprezy

Polecane posty

Gość gość

nie chce iść na panieński przyjaciółki. jestem w 14 tc ciąży ciągle mam mdłości, chodzę spać o 19.00 -20.00 i śpię do 8.00 :o przyjaciółka zażyczyła sobie panieński nad morzem (mamy godzinę drogi) w domkach, szalona impreaz, głośna muza, może jacyś striptizerzy... ja nie czuję się na taką imprę i nie wiem jak się z niej wymigać, a nie chce urazić przyjaciółki. doradźcie coś żeby się nie obraziła...

Gość pochewka_do_okularow
powiedz wprost jasli jest przyjaciolka naprawde to przeciez zrozumie.. zwlaszcza jak sama zacznie miec poranne mdlosci :)

Gość hermionaona
nie możesz jej powiedzieć dokładnie tego, co tu napisałaś? O mdłościach, głośnej muzyce itp? Powinna zrozumieć

Gość gość
no właśnie ona jest taka szalona, a ja raczej nie, a zresztą ona nie była w ciąży i jestem przekonana że nie zrozumie... dziewczyny co wy byście powiedziały?

Gość gość
powiedziec prawde??

Gość buauahahahahah
o matko, dopiero co zaszlas i juz rozczulanie sie nad soba, przywiaz sie do lozka najlepiej i ne wstawaj i wmawiaj kazdemu,ze ne rozumie twojego cierpienia. jak ty juz teraz tak sie rozczulasz nad soba,go co bedzie za miesiac? nocnik sobie przy lozku postaw,zeby nie wstawac z lozka

Gość gość
nie chce mi się tam jechać, na wesele przecież pójdę, a zresztą pracuje ok 10 h dziennie bo jestem na samozatrudnieniu i nie dam rady po pracy jeszcze jechać na melanże, jakbym całe dnie siedziała w domu jak ty to pewnie miałabym siłę

Gość gość
powiedz jej ,ze to dla ciebie trudny czas i źle się czujesz, jeżeli jest prawdziwą przyjaciółką zrozumie.

Gość gość
powiedz prawdę, jak nie zrozumie to znaczy, że kiepska przyjaciółka z niej jest. mi dobra koleżanka na wesele nie przyszła bo źle się w ciąży czuła i nie miałam do niej pretensji. umów się z nią w innym terminie na kawę.

Gość gość
powiedz, że będziesz a w dniu imprezy zadzwoń, że źle się czujesz i przepraszasz, ale nie dasz rady. Nie ma sensu wymyślać innych wymówek.

Gość gość
dzięki dziewczyny szczególnie ten pomysł z kawą w innym terminie mi przypadł do gustu - myślę że to świetny pomysł, na pewno jej zaproponuje, dziękuję!