Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w innych krajach przeważnie biorą mnie za Rosjankę

Polecane posty

Gość gość

nawet jak nie słyszą jak rozmawiam tylko ide normalnie ulica to mówią do mnie po rusku... Jedna babka co mnie tak ostatnio wzieła za Rosjanke ,a ja jej powiedziałam ,że jestem Polką to stwierdziła ,że to dlatego ,że mam dlugie blond włosy ,a dużo Rosjanek takie nosi... Pare razy tez slyszałam ,ze mam wschodnie czy rosyjskie rysy twarzy. wg was to komplement? powodzenie mam wiec maszkara chyba nie jestem...

Gość gość
w*********j

Gość gość
Nie po rusku..a po rosyjsku TUMANIE ! tumanko! A co ty tłuku my ślałaś? Jesteś w Polsce to trzeba sie uczyc jezyków, w tym rosyjski. Tylko tuman go nie zna. Rosjanki mają piękne rysy twarzy. A suche twarze mają tylko usa, uk de itp.

Gość Basia_PL
Tylko tuman uczy się RUSKIEGO, to absolutnie niepotrzebny język🖐️ Nikt normalny nie zapuszcza się w tą dzicz :D

Gość gość
Basia..a ty moze za nauke sie wez..matury nie masz nie pracujesz na posylki jestes u cioci, wstyd jak nic, pomiata tobą jak moze, robisz co ona ci karze. Nie przydatne w spoleczenstwie sa tacy ludzie jak ty. A rosyjski to jezyk ktory opanowuja nieliczni. Nie takie tluki bez matury

Gość gość
mnie za czeszkę, mnie się bardzo podoba rosyjski, w ogóle mam zajawkę na literaturę rosyjską, no ale nie uczę się go, nie ten czas, nie te możliwości, inne zajęcia, może kiedyś

Gość gość
za granicą oczywiście, a ja wtedy z dumą odpowiadam że jestem POLKĄ, że my jesteśmy TAKIE PIĘKNE bo jesteśmy, a że nie wszystkie phi ;-)

Gość gość
Hahahaha, ja mam długie, niefarbowane blond włosy, jasną skórę, niebieskie oczy, a ostatnio ekspedientka w sklepie zapytała się mnie czy pochodzę z Rumunii :D Myślałam, że wyglądam jakoś jak rumunka, ale kurde nie, normalnie ubrana byłam w leginsy i zwykłą koszulkę :D Do dzisiaj nie wiem dlaczego i na jakiej podstawie :D

Gość gość
k***a nie wiem skąd to powszechne stwierdzenie że jak rosjanka to koniecznie musi być ładna:O przecież rozjanki niczym się nie różnią od polek są tak samo i ładne i te brzydsze ja pie rdo le:O