Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubejbebejbe

Niskie libido u kobiet jak zwiększyć

Polecane posty

Gość ubejbebejbe

jak wyzej ;)

Gość Libii_do_domu
poczytaj wislocka :P

Gość etammm
Dam dobrą radę, więc czytaj uważnie: - kobieta musi byś dobrze wyspana i wypoczęta - kobieta nie może być głodna ani przejedzona - kobieta musi mieć głową wolną od problemów - kobieta musi być w dobrym humorze - kobieta musi mieć odpowiednią atmosferę - kobieta musi mieć czas na myslenie o seksie Jesli będę spełnione wszystkie te warunki, kobieta będzie miała ochote na seks, zawsze! No może prawie zawsze ;)

Gość blame_it_on_my_A_D_D
punkt 3 wyklucza z pkt 6 🖐️

kto wstawił tam to "z" :-o forum siada :( piszą za mnie co chcą, kiedy chcą, a ja mogę się tylko zżymać :(🖐️

Gość etammm
A czemu wyklucza? Głowa wolna od problemów i dużo wolnego czasu, powoduje, że kobiety częściej myslą o seksie.

dla kobiet z niskim libido myślenie o seksie może być tym problemem

To tak nie działa, kobieta ma niskie libido często przez stres, problemy w pracy, domu, przemęczenie itp. Nie jest to oczywiście regułą.

to duże uproszczenie, głownie hormony warunkują libido

Nic nie pisałem o hormonach, zeby się nie zleciało stado spamerów reklamujących cudowne środki podnoszące libido ;)

właśnie:) ale niestety od tego należałoby zacząć

Gość gość
Większość kobiet z natury ma niskie libido i żadna sztuka nagle nie zmieni je w demony seksu.

Libido i jego wysokość to indywidualna sprawa i albo się go ma albo nie z natury:) hormony mają znaczenie a cała wypunktowana reszta u kobiet o niskim libido sprawdza się tylko na krótką metę i żebyś stawał na głowie to tego nie zmienisz:)

Gość gość
kobiety o niskim libio to marzenie facetow,bo ta co ma wysokie libido i lubi seks to zaraz nazywaja dziwka.to sie ciesz,ze ci bozia dala znieczulenie miedzy nogami:P

Gość gosc125555555
Z tym zmęczeniem to by się zgadzało, gdy pracowałam a miałam bardzo wyczerpującą i denerwującą prace to ochotę na sex miałam tak raz na 3 dni i to najczęściej w takiej normalnej pozycji , a gdy straciłam pracę i mnóstwo czasu spędzałam w domu to jakby we mnie diabeł wstąpił , Ochote na sex miałam codziennie i to rano i wieczorem mało tego to ja dosiadałam męża i go ujeżdżałam , często łapałam po 3 , 4 orgazmy za jednym razem..Mąż sie dziwił co mi się stało a ja na to że , to chyba z nudów i braku zmęczenia. Potem nie chciał bym do pracy wracała hi hi No ale z czegoś przecież trzeba życ no nie?