Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnettoooo

moja mama wziela obce dziecko do siebie

Polecane posty

Gość dziwnettoooo

od kilku miesięcy moja mama kontaktowała się z koleżanka że szkolnych czasów. w końcu umówiły się na spotkanie. moja mama pojechała do tej kolezanki na parę dni. wróciła już tydzień temu a dopiero dzisiaj dowiedziałam się że wzięła tej koleżanki córkę lat 10 do siebie na miesiąc czasu. bo okazało się że ta koleżanka pije. nie mają co jeść a opieka spoleczna chce jej zabrać dzieci (5). niewiem co o tym myśleć przecież to obce dziecko.

Gość gość
wg mnie uważa, że ty jej się nie udałaś i chce teraz mieć lepsze dziecko i odpowiednio wychowac je:)

Gość gość
Mamusia ma dobre serce ❤️ mało dzis takich ludzi.

Gość dziwnettoooo
mam jeszcze trzyletnia siostrę ;) więc ją może lepiej wychować.

Gość gość
Może ten dzieciak jest jej potrzebny na posyłki:D? taki biały murzyn zrób tamto przynieś tamto, wyjdz tu itp. Lepsza chyba opieka niż życie z taką złą osobą;)

Gość wiśnióweczka
Twoja mama chciała pomóc koleżance i wykazała się dużą odwagą i sercem biorąc na miesiąc dziewczynkę. Niestety nie rozwiąże to prawdopodobnie problemów koleżanki i jej pozostałych dzieci, ale dziecko będzie miało przynajmniej udane wakacje. Może mama ma jeszcze jakiś plan jak pomóc koleżance. Miło, że chce pomóc.

Są wakacje więc może chciała żeby dziecko miało jakąś odmianę od codzienności skoro nie może jechać do nikogo z rodziny.

Gość gość
Myślę że twoja matka to egoistka a ludzi dzieciaki bierze tylko po to aby robiły co ona im karze:D wstyd mi by było byc takim dzieckiem na posyłki dla obcej baby:D

Gość dziwnettoooo
niewiem o co chodzi w tym wszystkim bo mama nic mi bardzo nie chciała powiedzieć. tylko że wzięła ta dziewczynkę żeby odpoczela . a od ciotki dowiedziałam się reszty.

Gość dziwnettoooo
napewno jej na posylki nie wzięła.

Gość gość
Bezinteresownie jej nie wzięła. Na posyłki. Mnie by było wstyd dawac sobą tak pomiatac i byc dzieciakiem na posyłki jakies obcej matki. Jak sobie ta 1 czy 5 pozwala na to, na takie ponizanie sobą (robią co im matka karze) to ich sprawa...

Gość gość
o matko! ale z ciebie dziwak. moze poprostu pomoz mamie zamiast narzekac. kobieta ma dobre serce a ty co?

Ja czasem też brałam dziecko kumpeli do siebie jak miała trudną sytuację.Co w tym złego?Twoja Mama to kobieta o złotym sercu i powinnaś być z niej dumna.