Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co o tym myśleć

Polecane posty

Gość gość

Delikatnie mówiąc oszukał mnie. Później ignorował, "nie miał czasu" się ze mną spotykać, odstawiał mnie na bok itp. Powiedziałam mu, że odchodzę, bo mam tego dosyć. A teraz.. w jeden dzień wydzwania, pisze, prosi żebym została, przekonuje o swoich uczuciach, a w kolejny dzień przestaje się odzywać i znowu mnie ignoruje, nie ma dla mnie czasu. Nie pisze, nie dzwoni i tak znika na dzień, dwa.. I tak w kółko. Nie rozumiem co jest grane, o co chodzi :(

Gość gość787
Typowe gierki typu PUA. Chce Cię uwieść lub trzymać w zapasie.

Gość gość
ale przeżyliśmy ze soba 2 lata.. :(

Gość gość
A daj se spokoj. Ja tez mialam takiego uwodziciela ale oswiecilo mnie ze on stosuje manipulacje Chcesz zeby manipulowal Toba cale zycie? Czym sie Pozdro:-)

Gość gość787
To podziwiam, że z nim tyle wytrzymałaś. Bo wyraźny z niego manipulant niestety.

Gość gość
Manipulant i ignorant. Po co ci takie gowno? Nie masz innych zmartwien?

Gość gość
gość A daj se spokoj. Ja tez mialam takiego uwodziciela ale oswiecilo mnie ze on stosuje manipulacje Chcesz zeby manipulowal Toba cale zycie? Czym sie Pozdro ale po co ta manipulacja i na czym polega?

Gość OnatAka
Autorko, ja mam dokładnie tak samo, też po 2 latach, nie odzywa się, ignoruję, jak mówię, że odchodzę to przeprasza i mówi że będzie ok, po czym jest tak samo... Nie wiem o co chodzi, sytuacja jest męcząca i mam też dość

Gość gość14
Manipulanci, uwodziciele, szantażyści, pijawki emocjonalne - jedno wielkie dziadostwo. Ja też takiemu uwierzyłam. Dałam wybór - albo pracujemy nad relacją, albo kończymy. Wybrał to drugie, a nawet nie liczyłam, że weźmie pod uwagę pierwszą opcję. I wcale się nie zdziwiłam jak się okazało, że miał inną na boku...Mam nadzieję, że złapie syfa...