Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelevetryjygfn

Jutro mam wazne badanie oczu i boje sie wyniku

Polecane posty

Gość lelevetryjygfn

Tak jak w temacie, strasznie się denerwuje choć być może wszystko okaże się dobrze, lekarze podejrzewają nieuleczalną chorobę oczu, która prowadzi do ślepoty. Ja mogę ją mieć, bo jest dziedziczna a osoba z bliskiej rodziny chorowała na to i straciła wzrok w wieku 40 lat. Ja byłam u dwóch lekarzy okulistów i za każdym razem to samo podejrzenie. Nie mam z kim porozmawiać o swoich obawach, wszystko trzymam w sobie...

Gość gość
Rozumiem Cie w ostatnich miesiącach też musiałam przezyć dużo badań które dadzą obraz na to jaki jest stan zdrowia. Kolejne mam za 2 dni, czuje straszny lęk, robi mi się niedobrze to jest koszmar. Mam nadzieje że będzie dobrze, wtedy poczujesz jak spada Ci kamień z serca, mam nadzieje że u mnie będzie tez dobrze

Gość lelevetryjygfn
Ja też mam nadzieję że będzie dobrze, jednak często myślę o tym jakby to było jakbym była niewidoma. I jak sobie o tym pomyślę to czuję strach. Musiałabym być zależna od innych a jestem młodą osobą, mam małe dziecko, chciałabym widzieć jak dorasta. Być niewidomym to chyba największe kalectwo...

Gość gość
Masz racje to straszne a jako rodzic czuje się ogromne drzemie odpowiedzialności, równie przykre są choroby i cierpienia dziecka, trzeba wierzyć że będzie dobrze!!!