Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Singiel

Polecane posty

Gość gość

Wpadł mi w oko pewiem bardzo przystojny i fajny singiel. Pracuje nad nim od jakiegoś czasu ale kurcze chyba z kiepskim skutkiem :( Może ktoś mi podsunie jakieś pomysł jak rozmiękczyć jego serce. Bardzo mi na nim zależy

Gość gość
podnoszę

Gość gość
Singiel ma spoko życie po co ma sobie je psuć związkiem z kobietą?

Gość Herbatynka
Jeżeli byłby zainteresowany to sam by się o ciebie starał, a tak widocznie mu nie zależy.

Gość gość
to właśnie jest dziwne w jego zachowaniu bo raz pokazuje że mu zależy a raz mnie olewa :((((((((((

Gość Herbatynka
Dlatego do dzisiaj nie rozumiem facetów, mają chyba zbyt złożoną naturę.

Gość gość
ja też nie wiem o co mu chodzi:(((((( nie mógł by napisać jak jest czy jest tak czy siak ale przynajmniej bym wiedziała konkretnie.A najgorsze jest to że od trzech dni milczy a ja się boje że się mu cos stało :((((((((

Gość gość
Bo na Was wystarczy się głębiej popatrzeć, uśmiechnąć, rozśmieszyć abyście mówiły już że zależy... Na niczym mu nie zależy, jak facetowi na czymś zależy to walczy jak lew. Też jestem singlem i każda bliższa znajomość z dziewczyną kończy się na tym że:"mi nie zależy" a nawet że je olewam? ;| Tak jakby każda znajomość miała się kończyć związkiem...

Gość gość
Na niczym mu nie zależy, jak facetowi na czymś zależy to walczy jak lew xxxx Trzeba znaleźć najpierw lwice a jak dziś większość kobiet to mrówkojady ?!

Gość gość
Głębsze spojżenie uśmiech to już nie robią na mnie wrażenia większość facetów tak robi ale są wg mnie takie gesty które są jednoznaczne np dotykanie po twarzy próba pocałunku (ktoś trzeci nam przeszkodził)

Gość gość
a może na takiego singla dobrym sposobem jest bycie przy nim tzn jak by trzeba było w czymś pomóc jak by trzeba było go wysłuchać? Nie wiem co robić jedno wiem na pewno za bardzo mi na nim zależy żeby tak sobie odpuszczać bo on jest singlem jak to określił narazie jest singlem

Gość gość
pocwicz przed lustrem krecenie pupa :-D powodzenia!

Gość gość
ale chcesz go uwiesc na meza czy na sex

Gość gość
a to jest jakaś różnica?

Gość gość
diametralna

Gość gość
prosze o szczegóły

Gość gość
proszę o szczegóły jestem bardzo ciekawa na czym polega różnica :)

Gość Heniuś
" Tak jakby każda znajomość miała się kończyć związkiem..." - dokładnie, bo to jest typowe myślenie wioskowych ludków. Baba + facet to musi być związek, seks albo sponsoring. ZAWSZE musi chodzić o coś więcej, przecież nie można jak człowiek z człowiekiem kawy wypić, co nie? Baba zaraz zacznie wkręcać na obroty jakiś chory motyw, rozpowiadać koleżankom że za kilka miesięcy ślub itp. Ja też jestem singlem i od razu podziękuję babom, które wyobrażają sobie nie wiadomo co po paru spotkaniach. Niech lepiej idą do klubu, pokażą tyłek to na 100% dostaną to czego chcą - bandę zasapanych frajerów biegających za nimi z wywieszonymi jęzorami. Ja nie jestem taki, że jak pierwsza lepsza baba się uśmiechnie to zaraz jej przepiszę swoje nieruchomości. Owszem, też będę miły ale to wszystko - nie dla psa kiełbasa. Uświadomcie sobie baby, że są faceci którzy mają swoją godność i nie będą za wami biegać z ptasim mleczkiem i badylami. Musisz być cierpliwa z tym singlem, zaprzyjaźnić się z nim i liczyć na to, że coś do Ciebie poczuje. I uważaj, żeby nie przedobrzyć :)

Gość gość
Heniuś co masz na myśli pisząc żeby nie przedobrzyć?

Gość gość
wypowie się ktoś w temacie sposobu na singla :)

Gość gość
puk puk puk jest tu ktoś :)

Gość gość
wyszłam za mąż zaraz wracam :classic_cool:

Gość gość
Henius ma na mysli, ze masz takiego chloptasia traktowac jak zlote jajko, chuchac, modlic sie i prosic zeby z Toba zostal, a le delkatnie zeby nie urazic:D

Gość juupp
p

Gość gość
Ktoś coś ciekawego jeszcze napisze :)