Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Orgazm podczas minetki

Polecane posty

Gość gość

Witajcie drogie Panie mam pytanie, jak facet robi wam minetkę i macie orgazm to jak wtedy powinien się zachowa, mam na myśli czy mocniej nacisnąc językiem czy też odwrotnie, albo na jaki punkt ( główke łechtaczki ?) czy może nic nie robic ? pytam bo jak robię mojej dziewczynie minetkę ( wydaję mi się po jej reakcjach że się podoba ) i ona zaczyna miec różne skurcze i wyje a ja wtedy ją liże doś mocno po głowce łechtaczki to mam wrażenie że coś robie źle bo ona tak odsuwa się jakby i nie wiem co wtedy mam robi jak ona szczytuje. Pomóżcie :)

Gość gość
jak prącie - w chwili/po orgaźmie jest bardzo delikatne - trzeba uważać.

Gość gość
zapytać dziewczynę

Gość margolcia 39
ja opowiem własne doznanie... kiedy mąz mnie pieści i liże po łechtaczce, robi przysłowiową minetę-nie lubię tego określenia- to ja gdy skończę mam ochotę na trochę bólu i on wtedy ściska palcami łechtaczkę , ja wtedy czuję mocniejszy orgazm i trwa to dłużej gdzieś 15 sekund od szczytowania , a póżniej wchodzi we mnie penisem od tyłu i wykonuje ruchy szybkie i mocne, jak odrobinę boli to też fajnie, i wtedy mam drugi orgazm ale jest slabszy odrobinę od pierwszego, ja osobiście UWIELBIAM TE ZABAWY, ALE TYLKO ZABAWY BEZ PRODUKCJI. pozdrawiam