Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusiek

Preparaty na nadmierną potliwość dłoni i stóp

Polecane posty

Gość Lusiek

Mam potworny problem, nadmierna potliwość.. Nadmiernie pocą mi się dłonie, stopy i pachy. Z pachami już się uporałam, bo stosuje Antidral i pomaga mi.. :) Zostały tylko dłonie i stopy, na które Antidral niestety nie działa. ;/ Ta dolegliwość jest potwornie dokuczliwa. Ktokolwiek mnie dotknie, kiedy mam np. mokre dłonie to pyta się "Ojejku, a czego masz takie mokre ręce?". To strasznie wstydliwy problem, a tym bardziej, że jestem nastolatką i dobre wrażenie jest bardzo ważne. Nie mam chłopaka, ale choćby nawet to jak tu kogoś wyłapać z takim problemem? ;( Strasznie mi to dokucza. Może polecacie jakieś dobre i sprawdzone preparaty?

Gość gość
hej. na dłonie polecam stoppot, jest do stóp, ale na dłonie tez działa. Po zastosowaniu dłonie są suche, jedynym minusem jest marszczenie się rak, po włozeniu ich do wody. 3 zastosowania i sa suche!

Gość Rozalia alia
mnie sie poci "międzycyce" ale przejechać się tam etiaxilem byłoby ryzykowne zastanawia mnie co ten środek ma w sobie, że po jednym razie i zmyciu po godzinie, nie pociłam się przez tydzień fajna sprawa ale chyba mocno niezdrowa???