Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autoorkatematu

Ludzie w Polsce to zmęczona życiem hołota

Polecane posty

Gość autoorkatematu

Mieszkam w Wawie, jestem młoda. Mam własne zainteresowania, nie palę, pije okazjonalnie. Dziś zdałam sobie sprawę ze większość ludzi to po prostu biedota, zmęczona życiem bez żadnej nadziei. Przeraża mnie, że co trzecia spotkana osoba na ulicy czy w autobusie to jakiś pijak, menel, dres, blachara. Jak tak jest w Wawie to boje się myśleć jak jest w mniejszych miejscowościach... A teraz najlepsze: ci ludzie są sami sobie winni. Życie przeciętnej babki: kupowanie Vivy, oglądanie seriali, ekscytowaniem się ploteczkami ze znajomymi, gadanie non stop o facetach. Zero zainteresowań, zero ambicji. U facetów piwko, panienki, mecze i gadanie ile d*p zaliczyli. Polska to dno intelektualne i moralne.

Gość gość
No dobra.To na czym polega twój problem? Nikt cię nie dyma?

Gość gość
i dlatego wchodzisz na Kafe żeby się odchamić? ;D

Jestem z wawy ale już tam nie mieszkam, ale popieram, dlatego wyprowadziłem się z miasta gdzie więcej k u r e s t wa niż normalności;-)

Gość autoorkatematu
problemem jest że ludzie są denni, cieszę się ze na chwile obecną nikt mnie nie dyma, bo jakbym wpadła z jakims przygłupem to chyba bym się zabiła. Przeraża mnie że ludzie są głupi, łatwowierni, w ogóle nie analizują tylko podążają ślepo za tłumem.

Gość gość
Zenon zrób mi dziecko

Gość autoorkatematu
Laski są robione jak na taśmie, wszystkie do siebie podobne. Podobne ciuchy, podobne fryzury. Albo modne "sucze" albo takie zakompleksione myszki. Przebojowych, inteligentnych kobiet, ale nie "suczy" jak na lekarstwo. A faceci myślą o bzykaniu. Jasne, facet to facet i powinien czasem o tym myśleć, ale są chyba jeszcze inne rzeczy na tym świecie niż sex.

Gość gość
..i myślisz,ze jak tu to napiszesz to ludzie sie zreflektują, przemyślą sprawe i zmienią :) oni są bezmyslni a ty bezgranicznie naiwna :)

Gość hbcguvuvctycyfcdxccd
Polska w ogóle jest żałosnym krajem, głównie przez... tak zjedzcie mnie teraz katolicyzm. Nie jestem lewakiem, mam prawicowe poglądy prócz kwestii wtrącania się koscioła do naszego życia i hipokryzji katolików. zauważyłam, ze im bardziej ktoś wierzący tym głupszy. naprawdę

Gość gość
W Warszawie mieszka tylko hołota.🖐️

Zgadzam się z autorką. Dzisiaj byłam w Katowicach i to samo, albo nawet gorzej. Większość tych ludzi wydaje się być zupełnie bezmyślnymi, totalnie przyziemnymi. Ale szkoda mi starszych ludzi.. po nich o naprawdę widać, że są już tym wszystkim zmęczeni.

Gość gość
Warszawa i Katowice :D🖐️

Gość gość
hbcguvuvctycyfcdxccd - o taaak. Ci np: od Palikota to po prostu elita :D

Gość ciekawwwweeee
Co ty sobą reprezentujesz:-) w oczach innych ty mozesz byc taka holota. Wszak podróżujesz autobusem, to musisz byc jakas nienormalna. Ambitne woza sie autami:-o

Gość gość
nie wiem w jakim gronie sie obracasz, ja mieszkam w warszawie od kilku lat, tu spotkałem swoją żonę. Nie spotykam takich ludzi o jakich piszesz.

Nie głosuje na Palikota i nie popieram lewaków, ale mierzi mnie też z drugiej strony PIS i jego paranoje i tekstu typu, jak ktos nie wierzy ten nie jest Polakiem. brak rozsadnej, prawicowej partii bez zaślepienia nienawiścią do innych i katolicyzmem.

"nie wiem w jakim gronie sie obracasz, ja mieszkam w warszawie od kilku lat, tu spotkałem swoją żonę. Nie spotykam takich ludzi o jakich piszesz." ja jestem z wawy i niestety wszędzie są tacy ludzie jak pisze autorka, wystarczy przejechać się autobusem czy pochodzic po osiedlach. jak ktoś ma życie typu 7-16 praca i dojeżdża swoim bmw do prestiżowej roboty, robi zakupy w luksusowych sklepach i mieszka w willi to faktycznie hołoty nie spotka :O

Gość gość
nie mieszkam w willi nie jeżdżę bmw, nie biegam po osiedlach. Mieszkam na nowym osiedlu, jeżdzę do pracy samochodem to fakt. Znajomych mam głownie z pracy (nie pochodzę stąd) i tu są normalni ludzie. Menelstwo jest w każdym mieście i wiosce, w Warszawie dużo ludzi to i meneli przypada więcej na metr kwadratowy.

Gość autoorkatematu
"Co ty sobą reprezentujeszusmiech.gif w oczach innych ty mozesz byc taka holota. Wszak podróżujesz autobusem, to musisz byc jakas nienormalna. Ambitne woza sie autami" Niech zgadnę jesteś niedorozwiniętym samcem z mentalnością dresa, który poczuł się dotkniety?

to polecam choć raz przejechać się metrem, autobusem na Pragę albo Wolę i poobserwowac ludzi.

Gość Ciekaweee
Hehe kogoś urazilo, ze podróżuje autobusem. Widać jaka masz ograniczoną mentalność. Widać u Ciebie frustracje ze nie potrafisz mieć tego co inni. Ty natomiast udajesz taka pannę z wyższych sfer, podróżując autosanem :-):-):-):-) aż kopie z ciebie ambicja;)

Gość gość
Autobusem czy tramwajem teraz już rzadko jeżdżę, uważam, że po to jest komunikacja żeby nią jeździć, normalni ludzie przecież nią jeżdżą, a że czasem menel śmierdzący na gapę podrużuje i zatruwa powietrze wszystki to inna sprawa. samochód dziś już nie jest wyznacznikiem bogactwa, tak więc prawie każdego na lepszy czy gorszy już stać

Gość autoorkatematu
nie wiem o co ci chodzi (?) mam samochód, czasami jeżdżę autobusem czy metrem i widzę jacy są ludzie, słysze ich rozmowy. tu nie chodzi przygłupie o to czy ktoś ma samochód czy nie jeżeli nie rozumiesz tematu nie wypowiadaj się ograniczony człowieku.

Gość gość
jeszcze jedno, mam styczność pośrednio z ludźmi bogatymi. Nie chodzi mi o trochę bogatych co mają samochód za 200 tys. tylko o takich co mają kilka domów, samolot, i kilka drogich samochodów. Powiem szczerze grubo ponad połowa to są p**********i ludzie, wydaje im się, że jak mają samochód za 900 tys. to są kimś. Definiują się kasą, a jak się posłucha co pieprzą za głupote to głowa mała. W tramwaju, autobusie jest dużo normalnych ludzi, więcej niż w samochodach.

Powtarzam, jeżeli ktoś zachwyca się Warszawą bo zna centrum i ładniejsze dzielnice typu Wilanów, to polecam dla kontrastu odwiedzić Pragę i wtedy mówić jaka to warszawa jest piękna i bogata.

Gość gość
mieszkałem rok nie daleko placu szembeka na pradze południe, więc wiem jak wygląda prawa strona warszawy i uważam, że tam też są normalni ludzie, meneli i cwaniaków też jest sporo,. Wracałem po nocach z imprez w różnym stanie świadomości i nigdy nie czułem się tam zagrożony, w czambuko nie dostałem. :-D

Gość Bogacze to takie samo dno
intelektualne jak strajna biedota, czasami nawet gorsze. Wystarczy posłuchac celebrytów :O

Gość pizdziuuuuuuu1
bogacze w Polsce są bogaci głównie przez układy, znajomości, w przypadku kobiet często wiąże się to z daniem komus d**y. taka prawda, więc nie można mówić, że jak ktoś bogaty to inteligentniejszy i z większą klasą od biedaka. często jest wrecz przeciwnie!