Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CwiczeniaDietaPasPoporodowy

Polecane posty

Gość gość

Ile czasu po naturalnym porodzie można zacząć ćwiczyć.Chodzi mi o jeżdżeniu na rowerku stacjonarnym - tak 2 godzinki dziennie i ćwiczenia z Ewą Chodakowską.Ile po porodzie można założyć pas poporodowy?I jak to z tą dietą jest w trakcie karmienia piersią?Można od razu odstawić białe pieczywo,wszystkie węglowodany,ziemniaki,makaron,mąkę?

Gość gość
Nikt nie pomoże?Dodam,że przytyłam 15 kg i w każdej chwili mogę urodzić :) Rowerek stacjonarny i płytka Chodakowskiej już zakupione.Z pasem czekam na wyjście ze szpitala bo wtedy zmierzę sobie brzuch.

Gość gość
chyba zadna z tych glupich mamusiek nie miala tak silnej woli do powrotu do swojej sylwetki jak ty.Lepiej zapytaj na jakims innym forum bo tutaj mozesz tylko o kupkach kaszkach i niczym innym poczytac.

Gość gość
No żadna z mam nie pomoże?Wszystkie zgubiłyście kg same bez żadnych wyrzeczeń czy ćwiczeń???

Gość gość
Nie gubimy - jesteśmy większe niz przed ciążą ale maluszki wynagradzają nam wszytsko a mąz i tak nas kocha nawet w tym duzym rozmiarze i nawet jak się z nami nie kocha miesiącami - mamy nasze dzieciątka i do następnej ciąży jest nam zbędny w łózku.

Ja w ciąży przytyłam tylko 8kg a więc po wyjsciu ze szpitala miałam -1kg.Ale chcialam tez zaczac jak naszybciej cwiczyc zeby ujedrnic ciało i pytłam sie lekarza kiedy moge zacząć to powiedział ze najlepiej po połogu.I 5 tyg po porodzie byłam na wizycie kontrolnej u gina i powiedziala ze nie widzi przeciwskazan abym zaczela delikatne cwiczenia-jezdzilam na rowerze,robilam brzuszki,biegałam i chodziłam na basen. Ale mysle ze wszystko jest kwestią indywidualną no i przede wszystkim czy rodziło sie sn czy przez cc. Powodzenia:-)

Gość gość
Misia dzięki wielkie :)

Gość gość
A co z tą dietą po porodzie?I od kiedy można ten pas nosić?