Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nieudolny

POMOCY Problem z dziewczyna i jej rodzicami

Polecane posty

Witam jestem tutaj nowy często wchodziłem na forum by poczytać porady w pewnych sprawach teraz jednak nie widzę tutaj takiego tematu a nie umiem sobie z nim sam poradzić a więc tak jestem z dziewczyną 3 lata ( mieszkaliśmy z rodzicami bo tak ustaliliśmy by zobaczyć czy będzie nam to wychodzić )wszystko było ok układało się wszystko byliśmy szczęśliwi ale od pierwszej rozmowy o wspólnym zamieszkaniu na swoim poróżniły nas zdania na ten temat każdy dopowiedział swoje zdanie i wyszła z tego kłótnia później znowu poróżniły nas zdania na inne tematy jakoś nie mogliśmy się do gadać ostatnio tak przez 2 miesiące nie pokazywałem jej że mi zależy na niej nie zapytałem się jak przyszła z pracy i była smutna o co chodzi jak się kochaliśmy to po stosunku też nie była zadowolona... chciała wrócić do rodziców przyjechali po nią bo ich prosiła o to przyjechali i prawdo podobnie tyłem bardzo nie miły jak się wyprowadzała... rozmawiałem z nią dzisiaj i powiedziała mi że musi odpocząć i przemyśleć sobie czy chce dalej ze mną być bo dałem jej popalić ostatnimi miesiącami jej rodzice są na mnie wkur.... jej ojciec powiedział że nie chce mnie widzieć na oczy i ma zakaz się spotykania ze mną jej mama też jej zła na mnie proszę pomóżcie mi naprawdę nie wiem jak to załagodzić i pokazać jej że wszystko naprawię i jak przekonać rodziców

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować